Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Vad har jag för drömmar?

Lucka # 3 i bloggjulkalendern är “Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet”

Det känns som att jag lever min dröm just nu, på många sätt.
Jag har 8 underbara barn som jag alltid önskat mig, jag har min man och övrig familj och släkt. Vi är friska.
Jag bor i det där huset jag alltid velat ha och alltid velat ge mina barn.

Jag är inte rik i pengar, men jag är rik på annat som pengar inte kan köpa. ♡

Men en dröm som jag har är att ta körkort. Det är det som saknas i mitt liv just nu- speciellt efter att vi flyttade.
– Så det är ett mål för år 2018.

Ett annat är att kunna uppleva världen med min familj.
Åka och resa, Och ja, jag höll på att glömma- Jag vill uppfylla min dröm att bli mångmiljardär också. Det skulle inte skada 🙂

satus (8)

Vad har du för dröm du vill uppfylla?

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. caroline

  Du är såå fin Satu!! Du lever verkligen din dröm! Så himla mysigt ni har det! Jag har mina 4 barn…drömmer ibland om ett femte och vi bor i radhuslägenhet..men hus är en framtidsdröm.
  Var har ni köpt köksbordet och stolarna? Är du nöjd med det? Vi behöver köpa ny matgrupp och tyckte den var så fin som ni har.
  Kram(Caroline

 2. Sophie

  Jag drömmer om ett nytt boende med ett stort kök och egna rum till barnen 💗 nu bor vi i ett litet hus på 68 kvadrat med snart fem barn 😂🙈 vi lever väldigt enkelt och bara på min lön, min man studerar till ingenjör och har drygt 1 år kvar på sin utbildning utan csn. Jag jobbar nu som Skolsköterska, ett underbart jobb 💗 och ska så fort min man är klar studera vidare till Barnmorska som varit min dröm och mål sen 15 års ålder. Sen, när jag är klar med studier, får vi förhoppningsvis vår möjlighet att köpa vårt drömboende, samt få ett par barn till 💗 drömmer om 7 små underverk 💗 kram

 3. JV

  Att få träffa mina syskon och föräldrar oftare och att dom kom mer på besök. Och att jag får möjlighet till jobb så vi kan flytta och få familj. Och att alla mina syskon och föräldrar har det bra och håller sig friska så jag slipper ta hand om dom och koncentrera mig på oss och inte bli tagen för givet och få tillbaka och vara stöd för mig under min behandling mot myom. Sedan önskar man sig en riktig kompis som finns där ha god kontakt med som man kan lita på.

 4. mikaela

  Den högsta önskningen är ju förstås att jag o mina barn får vara friska. Att vi får fortsätta leva ett någolunda ok liv med trivsamt jobb till mig och att barnens nya skola kan ge mina barn en trygg skolgång och vänner till min son. Men om jag sen får drömma vidare så vore det nog att hitta någon att dela mitt liv med igen. En trygg man som vill dela vardagen med mig o mina tre barn.

 5. Amanda

  Jag måste också ta mitt körkort. Jag började övningsköra redan 2012 men med mitt ex så det la vi på is, efter det med 2 olika förskolor men blev aldrig godkänd på uppkörningen så blev helt förstörd och la av :/ Måste komma igång med en intensivkurs i sommar.
  Ett eget hus vill man självklart också ha så grannarna inte klagar på att barnen springer på golvet…

 6. Viktoria

  Du skriver ofta att du önskar du kunde vinna pengar. Bli miljonär/miljardär. I mina ögon har ni inte det så fattigt. Ni har nyligen köpt ett hus för x antal miljoner kronor som ni dessutom har helrenoverat från golv till tak. Ni kan resa med barnen ock köpa inredning, möbler mm. Jag tycker det är ganska sårande att läsa för oss som inga pengar har. 😭😭😭
  Jag vet att det är din blogg och att du skriver vad DU VILL. Men man kanske kan tänka sig för lite så man inte sårar för mycket. Som sagt vi är många här ute som knappt har mat för dagen. Kram!

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Viktoria- Jag har absolut inte sagt att vi har det fattigt, men pengar växer inte på trä ens här och mycket går på lån.
   Så JA, jag önskar verkligen att jag skulle vinna pengar så man slapp tänka på räkningar och undra om man har råd med ditt och datt.
   är verkligen inte meningen att någon ska bli sårad med vad jag önskar mig….?
   Kram!

stats