Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Väck inte björnen!

God förmiddag.
Solen skiner och jag känner genast ett behov av att gå ut och få lite D-vitamin.
Celina, Kevin och Olivia däremot har andra planer och har kommit igång med någon lek just nu som jag inte vill avbryta. (Väck inte björnen heter det väl…?)
Isabelle sover så sött så jag får väl vänta lite.

En bild från imorse innan Dano skulle till skolan. ♡
IMG_7068

Jag passar på att läsa och svara igenom mina mejl och annat som jag legat efter med.
Här kommer också 2 frågor och svar från er 🙂

– Hur klarar ni logistiken, nu efter flytten? För vad jag förstår har du inget körkort och nu ingen mormor o morfar i närheten, som kan rycka in. För barnen ska ju både till förskola o skola. Dessutom går de ju fortfarande kvar på sina ”gamla” skolor. Måste vara ett himla pusslande.

Hej!
Det är inte så stor omställning eller något “himla pusslande” med logistiken nu, lite mer planering kanske.
Jag har inget körkort ännu så det blir att Andres skjutsar dom till och från skolan på dagarna numera. Dom åker ca. 20 minuter tidigare än vad vi behövde göra på mornarna förut så det är inte så farligt 😉

– Har Olivia slutat på dagis?

Nej, hon har fortfarande sin förskoleplats kvar, men eftersom jag är hemma med bebis, Kevin och Celina så har hon fått välja själv om hon vill gå till förskolan eller vara hemma med oss. Jag är glad att jag har den möjligheten att ha de små barnen hemma. Som jag har sagt innan- den här småbarnstiden går alldeles för fort. Jag vill vara där och ta vara på den här tiden tillsammans medans dom fortfarande vill. 

IMG_6890

Ni får jättegärna ställa frågor till mig så ska jag se till att göra ett inlägg med alla svaren sedan, eller kanske någon rolig Blogglista? ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolina

  Hej jag har följt din blogg länge och gillar den verkligen,keep up the good work. Jag ser fram emot att se bilder från nya huset☺ Min fråga till dig är vad du har för långsiktig framtidsplan när du är färdig med barnafödande och föräldraledighet? Har för mig att du sagt att du är barnskötare,vill du jobba som det sen eller plugga kanske?!!

 2. Maria

  Så mysigt att vara hemma med barnen! Och det låter klokt att de stora går kvar i gamla skolan ännu, ni verkar vara en fin familj som gör det bästa för barnen! Tack för en bra blogg och Lycka till i nya boendet! Kram Maria

 3. Niobarnsmamman

  Roligt med frågestund nu efter flytten. Jag som finlandssvensk känner inte till Stockholmstrakten så bra. Jag undrar lite över hur långt ni har flyttat i km. Kom ni närmare eller längre ifrån Andres föräldrar eller din syster? Skönt att Andres kan ta barnen till skolan nu när du har en liten. Är tanken att barnen fortsätter i sin skola i fortsättningen också ? Finns det nån finsk förskoleavdelning närmare hemmet eller måste ni välja på att ha förskola på finska eller nära till? Jag vet ju också att ni har varit nöjda med er gamla förskola. Finns det barn i grannskapet som kan bli framtida kompisar eller det kanske ni inte vet ännu. Det är i alla fall roligt att få bilder av er ljuvliga familj och av huset.

 4. Linda

  Hej
  Hur långt är det till barnens skola från där ni bor nu? Får barnen gå kvar på fritids när ni flyttat till annan kommun och du är föräldraledig? Reglerna skiljer sig verkligen beroende på var man bor i landet.
  Sedan så måste jag bara nämna att jag tycker att ni är helt otroliga som fixat allt detta!! Total renovering av huset på så kort tid. Och med alla barnen & en nyfödd. Jag har mer än fullt upp med “bara” mina 3 barn. Jag är otroligt imponerad av Er.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Kram

stats