My Baby Dolls

Utelek i snön

Idag har jag varit trött.

Puua var här sen i morse och skruvade upp grabbarnas piratborg och skepp, sen kom Mummu och dem tog med sig de 4 äldsta barnen och åkte till Handen. Jag skulle lägga Olivia för sin siesta och la mig bredvid henne i hennes säng- och somnade själv. Vaknade 2 timmar senare.

Igår gjorde jag något som jag fick ångra sen på kvällen och även idag.
Jag gick ut med barnen när Andres var och spelade poker med vännerna. Det var isande kallt, men jag hade klätt på mig jätte varmt.
Även barnen fick använda sina overaller och vinterskor för första gången i år.
Jag kände att det var lite jobbigt att andas när det var så kallt. Men barnen var så glada för att det kommit snö, det var så roligt att se. Jag kommer ihåg själv hur det var när man äntligen fick leka i den efterlängtade snön. Det där är viktigt.

 

Overallerna börjar bli lite för små för dem alla 4. Men den här säsongen borde dom hålla. Nästa vinter får det bli nya.Jultomten kom med en mössa till mig och ett par jätte söta varma handskar. Kruxet var bara att båda handskarna var högerhänta… :-/ Haha, undrar om Tomten tog en glögg för mycket där 😉
Sen behövde någon gå på toaletten och det blev ett perfekt avslut och säga att vi ska hem nu 😀
Vi tog ett varmt bad och dukade lite lördagsmys framför TV:n 🙂


Andres kom hem i samma veva där också.

Nu är Andres iväg och hämtar hem järngänget, det är snart dags för middag och bada. Jag har redan tänt en massa ljus här hemma. Olivia röjer runt och snor all choklad från julgranen och slutar inte att prata…

Hur har eran dag varit? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Tillägg: Äh, det gör väl inget om overallerna ser lite små ut om de funkar? Hade det varit november kanske 🙂 Men hur lång vinter kan det vara kvar? Åtta veckor, och det lär inte vara minusgrader ens alla veckor…

 2. Linda

  Eller varför inte köpa overaller i neutrala färger så att de yngre kan ärva? Fast jag hade gjort som dig om vi hade haft mer pengar! 🙂 Nu har min dotter dock en rosa overall, men den är begagnad. Annars är det inte så ekonomiskt eftersom hon har två småbröder…

  Hon har fått ha en del svarta kläder/skor på sig. Men jag brukar köpa rosa vantar och mössor, som är hennes favoritfärg. Hon ärver inte sin storebrors kläder annars, men just overaller/jackor/skor försöker jag att köpa svarta… Som går fint att matcha till rosa. Väldigt ekonomiskt…

 3. Helena H

  Kul för alla barn när det blir snö ute. Finns ju inte mycket att hitta på annars när marken är hård o det är grått kallt o trist.
  Märks på overaller o skor att barnen växer rejält mellan årstiderna. 🙂 Ser ut som att dom overallerna inte räcker denna vinter, särskilt Nicoles såg riktigt liten ut. Kan inte Vanessa ha den och ni köper ny åt Nicole på rean nu? Iaf här är det superbra priser på sportaffärerna på allt ftån idag. Intersport har upp till 70% rea på allt i butikerna.
  Mysig bild på dig, Olivia och Vanessa. 🙂
  Hoppas du är helt frisk snart!
  Kram från Järvsö (Söderhamn)

 4. johannah m. 5

  Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu, men är dålig på att lämna kommentarer. Kom att tänka på er när jag och maken diskuterade vår hall ha ha. Hur har ni löst det med förvaring i hallen?

 5. Natta

  att ta hand om 6 barn plus vara gravid när man är sjuk är inte de lättaste, jag själv har två tätt och när jag är sjuk klarar jag knappt ta hand om en bara haha :p, du är en grymt stark människa, och faktiskt nog mångas förebild. 🙂

 6. mamma24sju

  Behöver du köpa nya overaller till alla eller räcker det att köpa till de största? Tänkte om de små kan ärva…annars blir det ju jättedyrt! Vintrarna är aldrig kul med alla dessa kläder och stövlar som behövs, dyrt! Vet du vad de behöver för storlekar kan du ju handla på rean nu 🙂

 7. mamma24sju

  Tänk på att värmeljus avger något också som inte är bra att andas in! Läste något om det nyss…tänkte på dina lungor!

stats