My Baby Dolls

Ute i backen

[[ Inlägg innehåller reklam för Babyworld ]]

Hej ute i stugorna!
Dagarna går i ett och jag har verkligen haft noll koll på vilken dag det är över huvud taget under detta jullov. Lite skönt det också- men idag är det alltså söndag (??) och jullovet lider mot sitt slut,
Vi fick ju äntligen snö här i Haninge för nån dag sen och jag lovade att ta barnen till stora backen för att åka lite pulka innan det försvinner igen. hela vintern har det ju regnat här så nu gäller det att passa på!
Barnen letade rätt på våra vinterleksaker och hittade bara 2 rattkälken, jag hade helt glömt bort att vi slängde våra pulkor i våras pga stora hål… Så vi fick köpa lite nytt.


Mitt fina gäng ♡Äntligen kom vi fram till backen, barnen var så snälla som hjälpte varandra- speciellt Bebo som bestämde sig för att inte gå alls, utan åka snålskjuts när någon annan drar.


Hahaha, kolla Bebo 😀


Nicole & Vanessa (Nicole hade snö/istappar fast i sitt hår)
Vanessa ♡


Kevin ♡

Danilo ♡


Jonathan ♡


Olivia ♡


Lite folk….? Såhär mycket folk har jag inte sett på samma ställe sedan förra februari! :-/

Melanie ♡

Bebo är helt galen. Hon fick inte åka nerför den stora backen själv (uppenbarligen) så när hon blev sur för att hon inte hann följa med på ett åk så hotade hon med att åka själv. Hon drog iväg och slängde sig på pulkan, men jag hann stoppa henne och hon visade henne en liten backe hon kunde åka själv på istället… phew. 😀Helt orädd. Min älskling.♡

Många har frågat vad jag har för vagn nu och ni som känner mig vet att jag är en riktig barnvagns nörd, jag älskar att testa nya vagnar och brukar alltid återkomma till mina favoriter.

Nu tog jag ut våran nya vagn Bugaboo Donkey 3 .
För mig är det superviktigt att jag har vändbara sittdelar på vagnen. När barnen är små vill jag att dom ska vara vända mot mig, men när dem blir lite större så vill jag kunna vända på sittdelen så dom ser framåt istället. Så det älskar jag med Donkeyn.

Jag älskar också att den är så smal, trots att det är en dubbelvagn (74 cm)- och ett stort plus är att man kan ändra den med 3 klick från 1 till två barn.

Gillade också suffletten på denna vagn, att jag kan dra ner den så att det inte snöar/blåser in i vagnen. ♡ Och färgen är såå fin!


Titta så liiiiten! <3


Jag beställde min från Babyworld, läs mer om den där!

Nu är jag lite nyfiken på vad ni kör för dubbelvagn?
För och nackdelar med den?

Imorgon är det dags för skola igen. Denna jullov gick fort förbi.
Jag håller på och tvättar barnens alla ytterkläder, mössor och vantar. Det luktar getbajs av dem. 😀
Packar in extrakläder till Olivia & Kevin och kollar igenom allas skolväskor- och så sätter jag reflexer på plagg som inte har dem ännu.
Morgondagens kläder ska fram också, alla ska badas, hår ska tvättas och naglar ska klippas 😀

Börjar era barn också skolan imorgon?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Så härligt att titta in här och se er fina familj. Själv har jag ett barn och är jätte nöjd med det, tycker du verkar underbar och det du skriver gör mig glad och ger positiv energi. Ta hand om er och njut med lillebror ❤️

 2. Jenny

  Vi bor i England och mina var så taggade att börja skolan igen efter jullovet i Tisdags.. I sista minuten när dom redan hade somnat helt uppspelta inför morgondagen så stänger dom samtliga skolor i hela landet antagligen fram till påsk. Tyckte så synd om dom. Vi får inte träffa folk utomhus heller nu så det är bara vi hemma i huset hela dagarna. Helt galet men försöker fokusera på det faktum att vi verkligen får kvalitetstid med barnen under denna svåra tid.

 3. Eva

  Jag har också köpt bugaboo donkey 3 mono till lillasyster som kommer när som nu.
  Hade bugaboo donkey (1) till mina två yngsta (18månader mellan) och var nöjd och hade aldrig några problem. Så denna gången var valet väldigt enkelt, Älskar att det fixat alla minus med den nya versionen, som ökad maxvikt, punktfriahjul, tittlucka i suffleten, bågen och bältet.

 4. Linda Queen

  Our school has been closed since December 11 because of covid. It opens again tomorrow. Have you named Baby Brother yet or did I miss the announcement? He is adorable! So sweet and tiny.

 5. Niobarnsmamman

  Här började barnen skolan i torsdags. Det blev en mjukstart med bara två skoldagar första veckan. Vi lyckades som vanligt vända upp och ner på dygnet så störtsta problemet var att orka upp och hållas vaken till läggdags för att sen komma i bättre rytm.

 6. Louise

  Min äldste börjar imorgon med distansstudier och de andra på onsdag. Vi får reda på imorgon om även högstadiet ska börja med hemmastudier hel eller delvis från onsdag. Låg och mellanstadiet går som vanligt i skolan. Själv börjar jag den 23 januari med sista terminen i montessoripedagogik via helt distans ? Sen är jag utbildad montessoripedagog. Så coolt.
  Här har vi inte fått så mycket snö det regnar bor men det ska bli smockkallt.

  Ha en fortsatt fin söndag. Kramar från Malmö.

 7. Kalina

  Åååå sitter i samma stund och förbereder detsamma. Kläder ska fram, extra kläder ska packas. Barnen ska badas och naglar klippas. Dock har jag bara tvillingflickor som går i skolan, stora grabben börjar jobba igen imorgon men han löser allt själv <3 grattis till lillebror. Så fina kids!

 8. Cecilia

  I used the Peg Perego twin pram for my two children. What I loved about it is that you can adjust each seat individually and even have one stroller seat and one car seat in the combi.
  Good luck with sending the children back to school. Here in South Africa school starts again 26 January.

stats