My Baby Dolls

Ur Sommarlovslistan- regn och en vitaminboost!

|| Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart.||

Lite då och då turas barnen om att dra en lapp från våran sommarlovsburk.
Vi har hunnit med några stycken, häromdagen fick vi upp lappen- göra fruktsoppa!
Sagt och gjort gjorde vi det till kvällis, vilken vitaminboost!


Man kan ha i vad som helst i sitt tycke, favoriterna här hemma är äpple, banan, päron, apelsin, melon, kiwi, mango och ananas bitar.
Skär allt i bitar och lägg i en skål, tillsätt läsk (!) typ Fanta/Fanta Exotic är godast tycker vi. Låt det ligga och dra sig en stund och sen voila- frukstsoppa!

Vi har också dragit upp en lapp där det stod- Leka ute i regnet!
Nu var det inget planerat, vi råkade bara befinna oss ute när det började regna 😀 Så vi passade på att uppfylla den lappen, men jag misstänker att det ska göras mer av sånt i sommar 😉

Sekunderna efter denna bild blev allt svart och det bara öste ner. Snabbt ner med baby Belle i vagnen och regnskyddet på, syskonen tyckte att det var såå kul och lekte att rutchkanan var en vattenkana… och den förvandlades ju som det…. så de åkte ner och blev helt blöta.

Igår hade vi poolhäng hela dagen, idag sjönk temperaturen med nästan 10 grader. Barnen får nog dra en lapp från sommarlovsburken, bara mitt huvudvärk försvinner.

Hämtade ut mitt paket från Matsmart iaf.

Matsmart köper in varor som annars skulle kastas- ofta helt i onödan och säljer dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben och på det viset minska matsvinnet och därmed också till en bättre miljö så innehållet hos matsmart beror vad som är aktuellt just då. Jag beställde flingor, pasta, mjöl, smoothies, diskmedel, soppåsar och en massa massa gott till Vanessas stundande kalas. Små drickor går åt här hemma, det är så enkelt att packa med sig sånt till utflykter.


Kika in hos Matsmart ni också, man kan verkligen fynda!

Nu blir det lunch, håll utkik efter ett personligt inlägg under dagen ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats