Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Tyst i huset….

Fredag kväll och huset är tyst.
Idag tog vi fram fredagsgott tidigt, så att även Olivia kunde få vara med och lite gott och titta på film.
Nu kommer jag ihåg varför vi väntar med det tills efter att hon har somnat…. Smiley  What a mess!!!
 
När hon hade stökat klart somnade hon gott i min famn med sin napp och snuttis. Nöjd över sin fredagskväll antar jag. Vi tittade på en film som barnen älskar och när den var slut så tittade vi på en film som Andres hyrde förut. Värsta sömnmedicinen för de barn som inte somnat ännu, haha…
 
Jag sitter och tittar på gamla bilder från innan vi hade barn, haha vissa bilder vill man helst bara glömma 🙂
Nu ska jag hålla min man lite sällskap, han skulle egentligen ha gått ut med sina vänner nu, men han ångrade sig visst 🙂
 
Förresten så blev det inte av till Handen idag. Syrran åkte till stugan för att fixa och dona och jag orkade inte ta mig dit. Andres har iaf vart och köpt Blutsaft till mig. Hon frågade om vi inte också kunde komma ut till stugan, vi har ju en “egen” stuga där, jag velade fram och tillbaka men till slut blev det inte av.
Energin sjönk som en sten för mig….
 
Karo- oroa dig inte- i sommar kommer vi att bo där! =) Hihi
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag åker till Gran Canaria imorgon och vill gärna köpa något till min fantastiska hästhjälp – tjej. Hon har 2 unga styvsöner sedan tidigare och inte den starkaste ekonomin. Hon är beräknad i mitten av april. Vad önskar sig en blivande mamma mest? Och vad/storlek/färg osv är bäst att köpa till barnet? (Jag vet alltså inte om det är en pojke eller flicka)

    Jag vill gärna köpa något bra till både henne och barnet. Förra året köpte jag Sangria till henne, men det funkar ju inte nu. Några tips???

  2. Emma

    Jag åker till Gran Canaria imorgon och vill gärna köpa något till min fantastiska hästhjälp – tjej. Hon har 2 unga styvsöner sedan tidigare och inte den starkaste ekonomin. Hon är beräknad i mitten av april. Vad önskar sig en blivande mamma mest? Och vad/storlek/färg osv är bäst att köpa till barnet? (Jag vet alltså inte om det är en pojke eller flicka)

    Jag vill gärna köpa något bra till både henne och barnet. Förra året köpte jag Sangria till henne, men det funkar ju inte nu. Några tips???

stats