Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Trosa- Del 1….

Halloj!
Igår åkte vi som sagt till Trosa. Min syster har precis köpt sig en mysig stuga där och fick nycklar dit i fredags, så hela helgen har hon varit där och rivit och rensat. Allt gammalt ska bort och nytt ska på plats. Det finns massor att göra, men om jag känner min syster rätt (vilket jag gör) så ser hon till att det blir snabbt gjort.
De gamla ägarna lämnade precis allting kvar, så det har blivit några runder till tippen med allt.
 
Hur som helst, det kommer att bli superfint när det är klart. Stället var urmysigt och jag kände direkt att här vill jag också bo. Barnen trivdes som fisken i vattnet, dom lekte och hittade på en massa grejer.
Nicole och Vanessa hittade små grodor som dom hade i en hink, Danilo och Jonathan udersökte stället, vilket dom fick göra ganska så fritt, eftersom det är så öppet, man ser dom hela tiden.
Stor, stor tomt har hon med en massa smultron och andra bär överallt.
 
Jag har redan paxat gäststugan som mitt, där ska vi bo när vi hälsar på. Så när vi satt på gräsmattan så säger Nicole:
“När ska vi hämta våra grejer då?”
“Vadå för grejer? Vart ska vi ha dom?”
“Ja, du vet…” sa hon nickande och pekade lite diskret på gäststugan. Haha, hon var beredd att flytta in på direkten.
 
Jag och Andres är helt olika på det sättet att jag skulle älska att bo sådär, ute i naturen, i skogen. Medans han aldrig skulle kunna tänka sig det. Han är för bekväm av sig och föredrar att bo på hotell än att leva skogs-liv och bli “bonde”  med en massa djur och kryp, som han kallar det. Haha, vadå fin i kanten?
Jag skulle älska det. Och barnen med. Tänk vilket ställe att växa upp på.
Jag är också bekväm av mig, jag vill ha toalett inne, badkar, rinnande vatten och el. Jag skulle bara vilja ha naturen alldeles utanför. Ha den där känslan att man bor i skogen, men ändå nära till allting. Hmm…
 
Jisses, nu när jag laddade bilderna inser jag hur många jag vill ha med här på bloggen… för många?
Här kommer en bildbomb då!
 
Nicole med sina grodor som hon döpte till Nisse & Mimmi
 
På den här bilden syns gäststugan (där vi ska bo,eller hur syrran?) samt utedasset + förrådet längre bak
 
Vanessa & brorsan Danilo
(…är dem lika långa snart?)
 
Gäststugan (till vänster) och huvudstugan
 
Ja, ni ser ju hur mycket skräp dom har rensat…?
 
Jag bara älskar den här!
(när man ska knacka på)
 
På väg till gäststugan…
 
Nukke & Bessa hittade spel där inne som dom tog ut och spelade…
 
Även en skrinda hittades i förrådet…
 
Det fanns en massa att utforska och testa…
 
Grabbarna sprang omkull ett par gånger också, dom har så himla bråttom jämt.
Mamma lilla bebis Danilo blev ledsen en gång, men såklart överdrev han bara för att få mer sympati. Vi kunde knappt hålla oss för skratt när han låtsades att gråta. När man frågar vart han fick ont visar han alltid sitt finger, fast han slog sig nån helt annanstans…
 
 
Nu har vi kommit ungefär halvvägs med bilderna, orkar ni med fler??
 
Fortsättningen följer…
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. viktoria

    Hej! Gud vilka snygga hängselbyxor tjejerna har på sig! 🙂 måste få fråga vart dom är köpta? 🙂 tack på förhand. Kram Viktoria

  2. viktoria

    Hej! Gud vilka snygga hängselbyxor tjejerna har på sig! 🙂 måste få fråga vart dom är köpta? 🙂 tack på förhand. Kram Viktoria

stats