My Baby Dolls

Tjejerna kör solo!

God morgon måndag!
Jag och grabbarna har precis vart och lämnat Nicole och Vanessa på dagis. Vanessas allra första dag själv, utan sin mamma. Vi pussades och kramades hejdå, och sen fortsatte hon leka ute. Nicole undrade varför jag var tvungen att gå.
Hon var nog mer sisådär med det hela än lill syrran sin. Nicole har ju också haft ett långt sommarlov, så det är klart att det känns när man ska vara ifrån varandra. Har blandade känslor för det här. Det känns lite konstigt att lämna dom där, att dom är utan mig. Samtidigt så känns det bra, dom får komma iväg på egna äventyr, få växa och utvecklas och leka och hela den där biten. Jag känner att jag är en tråkig mamma just nu, med all denna illamående och trötthet.
Men jag tror att det blir bra. Dom har varandra, vilket är en stor trygghet för både dom och mig.
 
Jag och pojkarna ska strax iväg till bussen, idag ska jag leta efter den där koftan som jag skulle köpa igår.
Nu har jag iaf fått behålla frukosten.
 
Jisses vad kallt det är ute idag! Hösten är definitivt här.
Det blåser så löven faller ner, och det är grått och kallt.
 
Söta tjejerna inför dagiset imorse 🙂
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats