My Baby Dolls

Till SALU

Det har spekulerats en massa här på bloggen när våran lägenhet dök upp på Hemnet.
Jag ville hålla det privat och dela detta med våra närmsta tills allting var klart, så jag valde att inte skriva om det alls varken här på bloggen eller på mina andra sociala medier, trots att det har varit en så stor del av vårt liv de senaste veckorna.

Men ja, vi har haft vår lägenhet ute till försäljning och haft visningar och nu är den alltså såld.
Alltså IIIIK!
Kan inte riktigt förstå att det är sant, det är så overkligt allting! ♡♡♡

Vi ska alltså flytta till hus där alla barnen får egna sovrum, ett mega stort trädgård och ännu mera renovering innan vi ens kan bosätta oss i den. 😀 Men det ska bli superkul och såå spännande med detta nya kapitel i vårt liv!
Barnen är så exalterade och ivriga så de frågar varje dag när vi ska börja packa och flytta. Så deras glädje känns som extra stort glädje för både mig och Andres, det här kommer att bli SÅ bra!

Ska bli jätte kul att dela denna häftiga och minst sagt spännande resa med er, som ni kanske förstår så upptar det enormt mycket av mina tankar så det ska bli skönt att skriva av mig här. Jag kommer att skriva mer om detta så småningom, jag ville bara berätta innan det spekuleras hejvilt till höger och vänster 😉

till salu

I och med detta så har jag skapat en egen kategori tillhörande ”HUS & RENOVERING” där jag samlar allting som hör till huset, flytten och renoveringen.

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. L

  Tycker också det ska bli så kul att följa er väg till och i huset. Det är så roligt. Till alla avundsjuka ber jag bara att sluta vara det. Till er elaka, jag vet att ni finns, fast ni inte släpps fram, sluta nu, en gång för alla. Kan inte bara folk glädjas åt att nån lyckas? Jag bor själv i villa och älskar det. Finns inget roligare än att renovera.

 2. Anki

  Ååå vad kul för er med större plats för er alla och egen trädgård!
  Gläds med er <3 Grattis <3
  Kramar från Skåneand

 3. Emma - På Smällen!

  Åhhh grattis! Gud så kul! Fattar inte ens hur du har lyckats detta hemligt, jag höll på att spricka när av iver att få berätta när vi var på husvisningar och tillslut hittade drömhuset 🙂 Det ska bli kul att få se mer av ert nya hus så småningom!

 4. Alma

  Håller med dig Cilla! Det är ju bara roligt att satu och hennes familj ska flytta till större! Förstår inte hur R kan få det till något negativt

 5. Cilla

  Till R. Du får ursäkta men jag tycker att din kommentar är så otroligt onödigt. Typiskt svenskt att aldrig vara vara glad för att någon gör något som dom drömt om. I stället skall det i fråga sättas Hur, var , varför och hur mycket. Du har väl inte att göra med vaet huset ligger eller vad tidsplanen är. Gillar du inte att andra har möjlighet till att förbättra sin levnads möjlighet så strunta i att läsa. Satu vill vara bara säga STORT GRATTIS!! Ta hand om dig och din familj och följ era drömmar. Massa kramar

 6. Minna

  Grattis till huset! Som svar från mig till en (R) som ställde massor av frågor.Jag tror att ni har tänkt igenom dessa praktiska saker om skolor,transport,skotta snö,handla mat INNAN ni bestämde köpa detta hus. Vi vet ju inte ens var det ligger ….Annars ngn har ändrat familjens mamma och pappa helt! = de är kloka

 7. Marie

  Grattis på er alla, både din pappa och Andres kan ju bygga så vad fint det kommer bli. Vilken spännande höst ni har framför er.

 8. Karolina

  Grattis Satu! Vad roligt för er alla. Det har framgått att du har längtat efter ert hus. Tänk att man kan bli så glad för någon som man inte ens känner i verkligheten 😃. Trädgård är underbart med barn!

 9. Tessie

  Åh, stooort grattis! Vad roligt! Vet att du längtat länge efter att få flytta till hus, ska bli så roligt att få följa allt med renovering och inredning! Älskar dina inlägg om när du gjort om i barnens rum, blir så inspirerad! ♡

  Skrattade högt när jag läste kommentaren från ”R” – snacka om bitter… Ta inte åt dig av avundsjuka människor, livet blir så mycket härligare om man fokuserar på de människor som ger en glad och varm energi än de som tyvärr försöker göra tvärtom.

 10. R

  Oj! Hur har ni lyckats hitta ett hus ned NIO sovrum?! Men OK vad är tidsplanen då? När måste ni ut ur lägenheten och när kan ni flytta in i huset? Hur blir det med skolan? Kan ni gå till skolan från huset? Ny skola? Hur ska du fixa det utan körkort? Villor ligger vanligtvis så till att man behöver körkort för att lämna barn i skolan oc handla mat etc…

  1. dani

   Gud så bitter människa! hon har säkert allting planerat redan! o villor ligger fanimej inte vanligtvis till där man behöver körkort! my god! grattis satu! all framgång!!

  2. Carro

   Hej, vem är du o vart bor du? Vi bor i hus och jag har körkort men det behövs absolut inte! Alla på min ort kan gå o lämna om man vill, eller cykla handlar ju om att leta på ställen där det går. Kommunikationerna är väl utvecklade i Sverige och helt klart ligger INTE alla hus så off, speciellt inom Sthlms län

  3. Sofia

   Till R: Haha men gud alltså… De har nog sett till att allt passar och blir bra ska du se. Och om inte, så är det väl inte ditt problem? Och varför babbla på om körkort, det är väl ingen omöjlighet att ta det om det skulle behövas? Varför inte bara vara glad för deras skull?
   Satu, jag är så glad för er skull, verkligen jätteroligt! Stort grattis! 🙂 Det kommer bli jättebra det här 🙂

  4. Isabel

   R, vilken lustig kommentar. Vad menar du med att villor ofta ligger så till att man behöver körkort? Jag tycker snabbare att det är tvärtom. Ofta är det ju i villaområden med mycket barn så att det ofta är nära till skola och mataffär. Jag är uppvuxen i villa och har aldrig åkt bil till skolan. Vi gick eller cyklade. Till affären likaså. Ska man storhandla är det ju fördelaktigt med bil men de har ju bil så det lär inte bli något problem. Har Satu klarat sig hittills utan körkort tror jag inte att så mycket ändras bara för att de flyttar till hus. Eller så kanske hon väljer att ta körkort nu. Vi har ju ingen aning om var huset ligger eller hur omgivningarna ser ut.

   Stort grattis till huset. Det kommer bli fantastiskt för er. Ser fram emot att få följa med på er husresa.

  5. Fyrbarnsmamma

   R: Vi har precis flyttat ut till ett litet område/by flera km från en småstad, fyra km till affär, skola etc. och en mil till BVC, vårdcentral, klädaffärer m.m. Än så länge fungerar det bra utan varesig körkort för mig, eller bil för familjen (dock har vi testat hemkörning av mat + hemkörning av byggmaterial). Skola erbjuds ju skolskjuts till om det är för långt/svårt på annat sätt. Prova att glädjas med andra istället.

   Satu; Grattis hela familjen till ert nya hus! 🌸

 11. Annika

  Grattis!
  Vi har själva precis flyttat till hus så att se 3 barnen ska få egna rum. Bott här 2v nu, Hållt igång hela dagarna med små saker som ska fixas och köpas, skruvas ihop och skruvas upp. Varenda muskel u kroppwn värker. Inte ens påbörjat renoveringen ännu. Men det är så bärt det ändå. Allt vi gör och lägger pengar på är ju till oss och ingen hyresvärd.
  Nästa vecka ska vi lägga golv och bygga hundgård.

 12. Britt Thormeyer

  ÅÅÅ vad roligt för er alla, så skönt för er att ni får större yta att vara på.Kram till er alla.

 13. Marita

  Ett jättestort GRATTIS till dig och familjen ! Jag vet ju hur du har längtat efter ett hus med trädgård, detta var verkligen roligt!!!!

 14. Agda den förste

  GRATTIS GRATTIS till er allihop.
  Ska bli kul att följa detta.
  Vart ska ni flytta ?
  Hälsningar Skåne.

 15. Kinna

  Tänk så härligt att bara kunna släppa ut barnen i trädgården sedan. Vilken lycka för dig, som är inredningsintresserad, att få inreda så många rum. Lycka till !!!!!!! När blir flytten ?

 16. Annelie

  Härligt! Så roligt för Er!😀😀😀😀😀😀😀förstår att barnen är glada.
  Hoppas det inte är för långt ifrån dina föräldrar som ni har så fin gemenskap med.
  Lycka till med flytt och allt jobb med husrenovering, men den som väntar på något gott väntar inte för länge.
  Kram💕

 17. Sara

  GRATULERAR!!!!!!! Jag vet att du längtat efter detta fyfan vad kul blev jätteglad när jag läste det, grattis 😀😀😀😀😀🌹🌹🌹❤❤❤

 18. Ann.B

  ÅÅ så kul för er!
  vi tyckte det var så skönt att flytta till hus.
  Och fast det blev dyrare har vi mer pengar kvar varje månad…tror det beror på att vi är hemma mer.
  Blir spännande att följa er på denna nya resa.
  Ha en fin Lördag:)

 19. Sandra

  Wow! Stort grattis till husköp! Följer redan din blogg för att den är så varm och samtidigt inspirerande, ska bli så roligt att få följa er flytt till huset. Bor själv i hus med min underbara familj och det finns inget bättre. Stort grattis!

 20. Elin

  Va roligt för er😊 Ska bli spännande att följa renoveringen😀 Och hur stort är inte det huset då när alla barnen kan få egna rum ☺️ Gissar jag i alla fall 😉

 21. Sandra

  Iiiik, ska bli SÅÅÅÅÅÅÅ kul att få följa er i renovering, nya rum, möblering, TRÄDGÅRD 😍 Asså… WIIII… GRATTIS!!!!!!! 😀 😀 😀 <3 <3 <3

 22. Sandra

  Så himla roligt! Grattis! Vi har aldrig ångrat oss en sekund att vi köpte hus och det har varit och är ff så kul att greja med det. Det blir spännande att få följa er i flytten!

 23. Elina

  Gud, vad roligt! Grattis till er! 😀 Spännande att få följa er på eran hus-resa sen; renoveringar och allt vad det innebär. Hoppas vi får en insyn i inredning och så sen. Du har så bra smak! 🙂 Ännu en gång, grattis!

 24. Emma

  Men KUL!!! GRATTIS 😀 Vad spännande! När planeras inflytt osv? Är det innan eller efter bebis föds? Blev riktigt exalterad hihi. Kram på er!

 25. Helena H

  Är ju riktig husnörd jag, och går på massa hus o lägenhetsvisningar fast jag aldrig skulle ha råd med dessa, så nu efter min första kommentar så kommer ju massa frågor o tankar upp om vart/i vad för sorts hus/hur stort/vilken stil osv. Bara längtar tills du börjar berätta o visa bilder! Om det är möjligt att gilla att följa er vardag mer än jag redan gör, så gör jag det nu. Haha 😁😀
  Åter igen, så glad för er skull! Kram från Järvsö( söderhamn)

stats