My Baby Dolls

Till Finland

Nicole och Vanessa har varit lediga från skolan idag, dom har vart iväg hos ögonläkaren och fått nya recept på glasögon båda två.
Jonathan har varit hemma från föris idag då han hade lite jobbigt med andningen och hosta i morse. Han har fått inhalera och vila upp sig här hemma. Vi var ju hos läkaren med danilo här nån dag sen ang hans utslag. Läkaren påstod att det inte alls var nån allergisk reaktion, utan nån virus- helt ofarligt sa han. Ibland undrar man ju…

Jag har städat idag. Igen, så det är ju inget nytt. Med alltså julstädat lite. Moppat golven osv. På söndag är det första advent och då ska vi hämta upp alla våra julprylar och julpynta här hemma. När vi gör det så vill jag att det ska vara fint och rent hemma, annars blir det för mycket. Köket är inte klart ännu. Ett skåp ska upp, hyllplan och lite småfix kvar. Ser fram emot när det är klart. ♡

Jag håller på och packar lite parallellt för vi åker till Finland ikväll.
Det blir en kort visit, imorgon hålls min farbror Tures begravning och vi åker hem samma kväll. Vi ska ta med oss bilen, så skönt att packa bilen med grejerna istället för att kånka med sig allt. Vi åker ikväll med Puua, min bror Stefan och hans dotter Emma och min systerdotter Felicia åker också med. Jag ser naturligtvis inte fram emot begravningen, men jag ser fram emot att se staden där min pappa är född och uppvuxen – Borgå.
Sist jag var där var jag nog knappt 2 år, så ni kan förstå att jag hade bara några få minnesbilder, främst av min farmors hem. Staden minns jag inte alls. So im gonna go back to he roots. 🙂

DSC00068DSC00043DSC00038

Nu bör jag sätta lite fart, vi ska hem till Mummu & Puua och äta mat innan vi åker.

Önskar er en härlig helg, XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej! Har länge följt med din blogg men aldrig skrivit till dig tidigare. Jag bor själv i Borgå, det är en fin stad. Hoppas att du kan njuta lite av staden, trots att det är under sorgliga omständigheter.
  / Jessica

 2. Mikaela

  Trevlig resa till er även om orsaken till resan är tråkig. Här har jag städat o skurat idag, bara toaletterna kvar. Sen har jag plockat fram lite pynt, ljusstakar o hämtar in en liten gran. Vi firar nämligen lillajul imorgon o på kvällen slänger lillatomten in några små paket till barnen. Mysig tradition som hängt med sen min barndom 🙂

 3. Annika

  Välkommen till Borgå,om än under sorgliga omständigheter. Hoppas ni någon gång kan ta en längre visit hit för det finns massor att se och göra,men Borgå är enligt mig en sommarstad,inte mycket liv här på vintern. Tyvärr ser ni inte ut att få tur med vädret,grått väder säger prognosen.

stats