My Baby Dolls

Till akuten

Hej söndag!
Våran dag blev inte alls som planerad, för vi skulle iväg och handla present till pappan i familjen som fyller år på tisdag och så leka i en rolig park- men så blev det alltså inte.
Puua & Mummu kom förbi på förmiddagen, Puua och Andres skulle sätta upp de listor som saknas på övervåningen och Vanessa skulle få upp sina efterlängtade ledlights i deras rum. Barnen sa hej, och några gick ut för att leka och några hängde kvar hemma.

10 minuter senare kommer Nicole in och gråter, hon har skadat foten.
Jag går och tittar och ser ett stort djupt hål vid fotleden… Måste sys. Hon får panik när jag nämnde att vi måste åka in till akuten- men det fanns inget annat att göra, få henne att andas lugnt och förstå att det är ingen fara men att läkaren måste fixa det. Men hon blev så rädd när hon råkade titta ner i såret för det såg verkligen otäckt ut att hon grät ännu mer. Det blev inte mycket bättre av att Andres skulle skoja till det och sa att läkaren ska ta fram symaskinen och yxan… Allt för att göra henne lite glad, men det gick inte så bra… :-/ Därför valde hon att jag ska in till läkaren med henne (endast en förälder pga. corona)
Mummu & Puua stannade med gänget och Andres körde till akuten.

Hon fick bedövning och så sydde dom ihop såret. När läkaren frågade om hon ville se hur det blev när han blev klar så kräktes hon. :-/ Läkaren tyckte att det var ett tydligt tecken på att hon kommer bli kirurg när hon blir stor. 🙂

Jag lägger inte in nån bild på hur det såg ut, men några bilder fick jag visa er 🙂


Tack Mummu & Puua för hjälpen idag! ♡♡

Nu håller jag och förbereder för bildbomber till bloggen, det tar ett tag att ladda upp men det kommer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats