My Baby Dolls

The Boy Zone och husdrömmar

twin room (7)
Försökte fota lite i grabbarnas rum häromdagen när jag hade städat. Har fått lite frågor om hur deras rum ser ut och jag har nog inte visat så ingående sen rumsbytet?
Danilo, Jonathan & Kevin delar alltså det största rummet. En boy- zone ♥

twin room (6)
Den här soffan alltså. Den ger mig beslutsångest. Supermysig som film/spelsoffa- men platsen den tar….Och när jag ber grabbarna städa sitt rum så sparkar dom in allt dom inte orkar plocka upp under soffan! What is that?!
Har iaf tvättat hela klädseln så vi får se hur vi gör med den…

twin room (5)
Är det för mycket möbler i ett rum så ser det snabbt rörigt ut, vilket jag inte tycker om.
Här sover då twinsen i en våningssäng.twin room (4)
Vårat gamla TV från vardagsrummet tog Andres dit för att ha som barnen TV. Suuperstor och passar inte alls i inredningen, men den ska stå där.twin room (3)twin room (2)
Här sover Kevin.twin room (8)twin room (9)
Lite fina minnesprylar på väggen.
Danilo & Jonathans prematurdockor och Kevins första kläder….twin room (11)twin room (12)
Det var lite av deras rum. Känner jag mig själv rätt så kommer jag göra om där snart igen. 😉 Som sagt, jag tycker att det så rörigt ut med möbler och saker överallt och är det 3 barn som delar rum så finns det… grejer. Försöker hela tiden komma på nya sätt att skapa plats, behoven för barnen ändras hela tiden också så det gäller att hänga med i svängarna och försöka ligga steget före.

Jag har gjort i ordning alla minnesprylar till barnen. jag köpte plastlådor till alla 7 barnen där jag skrev deras namn. Där samlar jag alla speciella saker åt dom. Danilo & Jonathans första minipytte blöjor som dom hade på sig sina första veckor i livet på Neo. Alltså dom är verkligen små! Ser ut som små bindor.IMG_9342Deras första prematurnappar, och annat som vi samlat på, första kläderplaggen, första allt, typ. Ja allt sådant som är speciellt som man vill spara på.
Och så fick dom varsina pärmar där jag sparar deras teckningar. Första teckningen/målningen, första huvudfotingen första födelsedagskorten, första självporträtten och familjebilden och första gången de skriver sitt namn, olika diplom och andra dokument som är kul att se när man är stor.

IMG_9343

Jag älskar våran lägenhet, platsen…. och jag har inte saknat annat än den där trädgården (Ok och kanske lite mer yta). Att kunna ha eget uteplats där man kan sitta och grilla, barnen kan leka fritt…. Men nu börjar det kännas som att det är dags snart. Eller åtminstone få bollen i rullning. Jag känner mig redo. Har tagit igång jakten på Hemnet igen, kikar in där lite då och då. Vore en dröm att en dag ha den där uteplatsen. Något alldeles eget. Barnen blir inte yngre eller mindre och jag vill ge dem ett hus att växa upp i.
Givetvis får dom inte en sämre barndom av att bo i lägenhet, men det är en helt annan känsla, en helt annan frihet och vardagslyx med det där egna. Ni förstår kanske hur jag menar.
Jag drömde alltid om det här som liten. Ett hem med trappor. 🙂

Vi får se vad framtiden för med sig.
Känns som en lång resa dit just nu ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Ja, och bara tanken på att de snart vill ha egna rum också 😉 Ska bli spännande att följa eran husdröm! Trevlig helg/vecka!

 2. Mille

  Ett hus och trädgård är inte bara frihet, det tar mycket tid också….finns alltid något att göra, något att laga…eftersom du inte har körkort behöver ni väl bo ganska centralt och det är ju dyrare. Vet inte hur banken ser på ”bloggare” som jobb heller även om du har en anställning och dessutom många barn…Det ni kan börja med är ju att söka ”lånelöfte” så ni vet OM och hur mycket ni går låna, så vet ni vad ni har för ramar. Får ni inget lån kan det kanske finnas något att hyra istället?

 3. Louise

  Jag är uppvuxen i hus. Första huset jag bodde i var med trappor. Vi hade alla rummen på ovanvåningen och trappan blev ett populärt ställe att lägga saker vid sidan för att sen ta upp det när man gick upp. Kunde vara en hel hög ibland haha.
  När jag började gymnasiet flyttade vi till 1plansvilla så det var lättare attta in sina saker på rummet.
  Vi hade trädgård i båda husen och vi var ute mycket på lekan och cyklade runt överallt. Det är otroligt mycket frihet att bo i hus. Önskar er lycka till med husletandet. Själv bor vi i en krigszon och letar ny lägenhet för fullt.

  Ha en fortsatt bra kväll. Kramar från Malmö.

 4. Anne

  Fint rum grabbarna har! Jag skulle vilja tipsa om att fästa platt-tv:n på väggen, om nåt litet barn klättrar kan den ju välta och risk för svåra skador.

 5. Emma

  Hej:)
  Är det inte svårt att få lån med 7 barn? Räknar inte banken ut vad varje barn kostar? Har 3 barn och bor i Norge, här är det väldigt strängt. Men vi lyckades, önskar er detsamma.
  Tack för en fin blogg

stats