Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

“The BIG 10” party!

Hej allihopa, hur mår ni?
Detta inlägg skrev jag igår, men min dator har börjat krångla igen så den fastnade när jag nästan var klar med inlägget…

Vi mår bra, vi pustar ut efter Vanessas 10-årskalas som vi firade i(förr)går.
Från april och fram till nu är vår hektigaste tid på året med alla kalas. 3 fyller år i april, 2 i maj, 2 i juni (fast mitt var inget att fira) och så blir det lugnare nu framöver. Andres, Isabelle och Olivia är kvar för detta år.

Vi hade en riktigt bra dag iförrgår. Först kom ett gäng klasskompisar som partajade med poolparty och hopp i studsmattan och massa skoj, senare kom släkten.
Vi har testat att ha allihopa här, kompisar och släkt samtidigt, men det blev så mycket stress och så mycket folk att vi inte hann vara med alla. Såhär blev bättre.
Jag gjorde ett miss när jag skickade inbjudningarna dock. Start-tiden råkade jag skriva en timme senare än vad jag hade räknat med, så på morgonen hämtade vi tårtan och lite mer fika och plockade upp Vanessas bestie med oss, vi kom hem och väntade in resten av kompisarna och ingen kom. “Tänk om jag skrivit fel tid, eller dag??” kollade, och visst hade jag skrivit fel tid, men en timme senare var alla hos oss 🙂


Lilla tjuven ställde sig i ett hörn med en bulle…. helt osynlig, visst?


Den obligatoriska syskonbilen 😀
Sen ville Vanessa byta om och ha på sig likadana kläder som sin bestie 😉

Tårtan… en riktigt Vanessa tårta!

Vanessa önskade sig en make-up tårta samt cakepops i rosa, doppade i guld 🙂 Med nutella smak och jordgubbar.
Alltså den här tjejen som gör våra tårtor är sååå bra- finns inget hon inte klarar av att skapa! Så drömmigt fina och så himla goda också. Kika in henne på instagram för sommarens härliga fester och kalas, eller om ni bara är sugna på riktigt god tårta 😉

Vi hade också tur med vädret, så underbart att värmen är tillbaka nu!

Vi tog fram vår pool häromdagen och fyllde den med vatten- som är iskallt för vi misstänker att värmepumpen har gått sönder på den… *suck*
Men barnen klagar inte 😉 Det badas non-stop.

Riktigt mysiga tjejer hela bunten <3 Tråkigt att dom ska splittras nu till hösten.

På eftermiddan kom släkten 🙂

Min kusin Mikaela hoppade i med kläderna på 🙂 Who can blame her? Det var sååå varmt!
Nicole med min kusin Jon

Tusen TACK till allihopa som kom och gjorde denna dag till toppklass!
Älskar er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viveca

  Jag log när jag såg tårtan och tänkte; ”den måste ju passa perfekt till Vanessa!”
  Har följt din blogg sedan Olivia var nyfödd 💖

 2. D I A N A

  åh vad glad hon ser ut, underbart kalas.
  Ni är verkligen en sån stor och fin familj, så familjära, jag älskar sånt.
  Stor kram och lycka till med allt finis.

stats