Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Testar Ösmo simhall

Igår kunde vi äntligen komma iväg på lite roligheter. 3 av barnen åkte på feber i omgångar så det har inte blivit så mycket ute äventyr för oss. Men igår var alla friska så vi drog och testade Ösmos simhall där de hade en hinderbana i vattnet. Endast under kommunens lov vad jag förstod.
Hinderbanan var jätterolig och “mellan”bassängen hade jätte skönt varmt vatten, men annars fanns det inte så mycket skoj för barnen. Våra älskade dock att leka med alla madrasser som flöt, kanske behövs bara det för att det ska vara kul 🙂Ösmo simhall (2)Ösmo simhall (1)Ösmo simhall (7)Ösmo simhall (8)Ösmo simhall (12)aÖsmo simhall (9)Ösmo simhall (15)Ösmo simhall (13)När läpparna började bli alldeles för blåa var det dags att bege sig till bastun… fast när jag frågade “fryser du” så huttrade dom till svar “Nej nej, det här är kul” Vadå att stå och huttra med blåa läppar?
Ösmo simhall (11)Blev ingen premiär för baby Belle i badhuset, hon är för liten. Hon satt snällt och tittade på, Andres och jag turades om att sitta med henne 🙂
Ösmo simhall (14)Ösmo simhall (6)Ösmo simhall (4)Ösmo simhall (3)
Alla barnen ligger i sina sängar och sover. Idag fick de lägga sig tidigare än annars nu under jullovet, vi börjar dra i bromsarna nu, för snart börjar vardagen med skolan igen. kommer att bli jobbigt att gå upp så tidigt igen för att få iväg barnen till skolan nu när man vant sig vid mer sovmornar. 🙂 Rena rama lyxen i morse när Isabelle vaknade strax över 6 och vi båda somnade om efter lite mjölk i Isabelles mage.
Snart är det andra bullar.

Nu ska jag försöka hinna med att kika igenom mail och få igång bloggen ordentligt.
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats