My Baby Dolls

Tankat energi

Fredag!
Det är något väldigt speciellt med fredagar, trots att jag är mammaledig.
Jag har lämnat in en massa jobb nu under förmiddan, bockat av min mail lista och förkortat min to-do-lista en aning. Men som sagt, den fylls på i snabbare takt än den blir avbockad.

Igår var en helt fantastisk dag och jag samlade på mig massor av energi.

Det började med att hela familjen stressade iväg på morgonen för att åka till Haninge för att lämna skolbarnen och sen hoppade jag och de 4 minsta av vid BVC för att gå på 6-månaders läkarkontroll med baby Belle.
Hon klarade allt galant och min aning om att plocka bort allt i storlek 62 i hennes garderob stämde ju… *ännu en sak till min att-göra-lista.*

Efter BVC stämde jag träff med min kompis Camilla och hennes 3 små för en massa prat och skratt. Det var länge sen.
Sen hann jag precis komma till Mummu när Jonathans fröken skrev att han kändes hängig så det var bara att hoppa på cykeln och hämta hem pojken 🙂 Mummu bjöd på bullar (älskar Mummus bullar!) och sen gick vi vidare till Gropen där vi alltid hängde när vi bodde i Handen.

Så himla härligt väder och skönt att slippa jackorna! Sooom vi har längtat!


Celina är helt tokig, nu kan hon klättra upp till stora lekparken och åka nerför den stora rutchkanan helt själv.
Jag trodde först att någon av syskonen hade hjälpt henne upp, men icke, lilla sisupåsen fixade det helt själv.När vi kom hem senare så drog barnen ut på en gång. Man ser knappt dem hemma- då vet man att det är vår! När jag tittade ut genom fönstret så hade vi plötsligt 15 barn därute…. 😀 Kul att dom trivs hos oss.
Jag fick också sällskap av 2 mammor till barnen, lite kaffe hos oss. Så kul att börja träffa och lära känna människor här ute, det gör att man känner sig lite mer som ”hemma” här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Härligt med vår!! Hittade in på din blogg och blir såååå imponerad över dig och din familj! Wow alltså!! Har själv 2 barn och tycker att det är tufft oftast. Ser att du är finsk och undrar om du pratar finska med barnen? Jag själv har en mamma från Finland som alltid pratat finska med mig, och nu gör jag likadant med mina barn. Hur gör du? Kram och fortsatt trevlig helg!

stats