My Baby Dolls

Tacos, kalas och kvällsro

Lördag kväll och jag ligger i badet med tända ljus… Och smygäter choklad!

Danilo, Jonathan, Olivia och Kevin har ätit middag, badat och fått lite lördagsgott i vardagsrummet.

Idag har vi varit hos svärföräldrarna, träffat barnens farbror och kusiner också och ätit tacos.
Det var ett tag sen sist vi var där 🙂
Efter det åkte vi på klappjakt då Vanessas dagiskompis Frida fyller år och hon hade bjudit både Vanessa & Nicole. Det är ett lvernattningskalas, men ni som känner (eller har läst här) så är jag en hönsmamma när det gäller just övernattningar, så Andres hämtar hem flickorna ikväll när kalas aktiviteterna är slut 😉
Jag gillar inte tanken att inte ha mina barn hos mig när jag lägger mig eller när jag vaknar, och jag har precis släppt tyglarna lite och låtit dom sova över hos mina föräldrar 😀 Bara det är stort för mig 😉 Jag tänker att dom är för små och speciellt jag är inte redo för det ännu. Dom hinner sova över hos kompisar tids nog 😉 Vi börjar lite lagom med morföräldrarna…
Åsikterna går isär där ang. övernattning och vissa tycker att jag är dum i huvvet, men så är det hos oss.

När A hade lämnat flickorna sen så passade jag på att städa i Vanessas rum. Hon har fått glitterlim och en massa annat skräp ehh skoj som hon kladdat ner på sitt skrivbord, lite på väggen, stolen, och lillsyrran har också hjälpt till med att måla lite här och där med någon nagellack och läppstift som Bessa försökt gömma. Och dockhår hittade jag i en liten ask också. Den flickan kan ”experimentera” hon 😉

Nu är hemmet i sin ordning igen, rent och fint och tända ljus. Bordet i vardagsrummet får stå kvar vid sidan av ikväll också så blir det mer yta att leka/krypa på 🙂

Nu går jag upp och kollar vad resten av familjen gör. Jag misstänker att jag kanske får äta upp mina ord om ”rent och fint hem” om jag inte går upp nu… :-/

Hittade en selfie på Vanessa också… 😀

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Du är verkligen inte dum i huvudet! Mina barn är 2,5 och 7 månader och de skulle aldrig få sova borta för det första finns inte behovet och så vill jag inte 🙂 vill ha mina barn hemma hos mig dr kan ju vakna på natten och så vill ja finnas där. 🙂

 2. Johanna

  Hejsan..
  Dum i huvudet?!! Nää tycker jag verkligen inte!!
  Jag är likadan..
  Fullkomligt hatar när barnen/lammen sover borta…!
  & det blir inte lättare heller , ju större dom blir…:-) & värst är det när dom börjar flytta hemifr….usch! Mina twins (som har flugit ur boet) är 22 år och jag pratar o smsar flera ggr i veckan..speciellt den ena som jobbar sena kvällar/nätter…

 3. Louise

  Men suck…alla föräldrar gör väl som de vill. Min son sov över hos mina föräldrar själv när han var 5 månader gammal…då hade han precis börjat med majsvälling som på den tiden för 11 år sedan var från 4 månader.
  Men jag ammade fortfarande och mina bröst var inte nådiga på morgonen.
  Hos sina farföräldrar sov de över från de var fyra år och Izabella har inte sovit där själv än…det skulle bli katastrof.
  Ni gör som ni vill att släppa dem till kompisar och sleepovers när NI känner er redo allihopa. Minns inte när jag sov över hos kompis första gången tror jag var runt 10 år.

  Ha en jättebra dag. Kramar från Malmö

 4. my

  Hej Satu med familj!
  Jag är en tjej på 22 år som hittade din blogg via mirka från familjen annolunda för ett tag sen. Ta inte detta fel nu, men personer som har många barn har alltid länge fått mig imponerad därför älskar jag program som familjen annorlunda. Det är så intressant att se hur ni har det i en vanlig vardag och högtider och följa livet.
  jag tycker både du och dina barn är jättefina och hela din familj verka va sån värme. Du har verkligen fått mig att längta till den dagen jag ska bli mamma!

 5. natta

  tycker verkligen inte du är dum i huvudet bara för du nt vill dina barn ska sova borta, nu är mina bara bara 2år och 5månader, 1år och 4månader, men är exakt som dig, vill heller nt att mina ska sova borta, spelar ingen roll om de är mor/far föräldrar eller någon annan, vill knappt egentligen lämna bort dom en stund till någon haha

stats