My Baby Dolls

Tack!

Wow vilken fin respons på mitt förra inlägg, tusen tack- så glad jag blev att ni uppskattar min blogg❤️

Ni kanske har rätt, kanske jag hittar tillbaka till bloggandet när skolan börjar igen. Just bu har det varit så himla mycket på dagarna ensam med 10 barn, illamåendet OCH all renovering på det.

Jag hade en rutin att jag badar med dom små varje kväll och sen när jag hade lagt dom och jag hade fixat iordning med lite hemmasysslor så brukade jag hoppa in i ett varmt bad igen och ha lite egentid och blogga osv. Men nu har dygnen vänts upp och ner helt och det har blivit så sena kvällar att jag inte ens hunnit bli klar med mitt förrän klockan slagit 22:30-23:00 ja då är det inte ofta jag fixat ihop ”egen tid” med ett till bad, utan lagt mig på soffan helt slut framför en serie eller film med Andres.

Nu börjar jag se ljuset och slutet på renoveringen. Sååå som vi har kämpat! Jag visar och berättar vad vi gjort när jag har fotat lite. Lister behövs sättas upp, spegel i Nicoles rum och elektrikern ska fixa det sista- sen kan vi andas ut och njuta.

Vecka 22 med lillebror ??

Ska nog fixa ihop en massa bildbomber här inne, annars kommer jag aldrig ikapp ?❤️

Tack för att ni finns❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amy Beth

    You look wonderful! I love all you have done to your house. Your children are so beautiful and well behaved. I really like your blog. Thanks for taking time to do it.

  2. Cecilia

    Jag hoppas du orkar fortsätta blogga, jag tycker så mycket om att läsa den!
    Ska bli roligt att se och höra om er renovering!
    Ta hand om dig och lilla kulan och övriga familjen såklart ?

stats