My Baby Dolls

Syskonmatcha & tema

|| Reklam för Lindex ||

Hej alla vänner, hur mår ni?
Den här helgen har gått så fort igen.
Igår drog vi igång med storstädning efter frukost, det är så skönt när alla hjälps åt för då går det riktigt fort och igår var det ingen som protesterade 😀 Alla fick sina uppgifter och skötte dom bra.

Sen har det lekts ute i snön tills kylan kom ikapp, det är jättekallt och vi har fått jättemycket snö på bara två dagar. Synd att denna snö inte kom under jullovet.

Idag ska Nicole & Vanessa klippa sitt hår. Jag ville inte men Vanessa påminde mig om att hon är inte jag och att hon är stor nog att bestämma hur hon vill ha sitt hår och inte ”bara” se ut som jag vill att hon ska se ut. Touché.
Jag bara önskar att jag hade deras långa tjocka hår, men icke. Och dom som har det vill klippa av det…

Men aja… vi får se hur mycket som ryker.

Nu har jag kommit en bra bit in i garderobs rensningen och har bra koll på vem som behöver vad- men som sagt, jag tänkte satsa mer på sommargarderoben sen 😉 Och så ska jag ta en tripp upp på vinden med för att ta ner lite kartonger med aktuella storlekar och även passa på att ta upp sånt som jag plockat från garderoberna nu.

Så roligt att ni tyckte om mina shopping tips! Alltid kul att veta vad ni uppskattar. ♡
(Jag älskar också inlägg med shoppingtips)
Som jag skrev på mitt förra inlägg så ska jag försöka länka till plaggen eller butiken jag har köpt ifrån så att ni enkelt kan klicka er dit och slippa vänta svar från mig. ♡

Som ni kanske redan har märkt så älskar jag att syskon matcha 😀
På mornarna när det ska väljas kläder så frågar barnen alltid ”Vad har vi för tema?” 😀 Haha, kul så länge dom fortfarande vill 😉 Det är faktiskt rätt så gulligt för när dom ska vara med kompisar så frågar kompisarna vad vi har för tema och vill matcha dom med. ♡ Hur gulligt??


Dessa två tröjor köpte jag till Kevin
Det är så fint att ge Kevin något nytt för han är verkligen så tacksam. Flera gånger har han kommit och tackat och gett mig kramar. Min älskade kille! (Ni hittar tröjorna HÄR.) 


Jag är en sucker för print på rumpan i byxor 😀 Dessa söta med koala köpte jag till bebis för 149 kr. (Länk)

Blev helt kär i dessa! (Tack för tips Angelica)

Bebis matchar med Melanie, tänkte beställa till Isabelle med, hihi 😀 (HÄR)


Ni hittar till alla dessa kläder här.

Vart brukar ni handla barnkläder?

Strax ska jag iväg och ta en promenad med barnen, solen skiner och den energin och d-vitaminen behöver vi fånga. Måste också boka tid för syntest till Vanessa, det är dags för nya glasögon.

Men först måste jag bara visa er den nyaste medlemmen i Disney gänget ♡


Hihi, visst var det en gullig bild?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca

  Det blir allt ifrån begagnat, Gekås, Ica maxi och lidl till de större kedjorna som kappahl, Cubus och Lindex. Löper dock sällan finare märkeskläder nytt då jag blir lite snål. Känns inte värt att mina barn ska spilla och måla ner kläder för flera 100 kr

 2. Sanna

  Jag handlar alla barnkläder hos Pompdelux. Älskar stilen, färgerna och framförallt kvalitet.
  Deras ytterkläder är bäst!!!! Både vinterplagg, skal och softshell. Aldrig haft nåt bättre!
  Nu är mina stora barn stora ( äldsta 32år) så ingen syskon matchning med 8 åringen men sålde tidigare Pompdelux och vet att det är fantastiskt lätt att syskonmatcha med pomp.

 3. Sanna

  Jag handlar alla barnkläder hos Pompdelux. Älskar stilen, färgerna och framförallt kvalitet.
  Deras ytterkläder är bäst!!!! Både vinterplagg, skal och softshell. Aldrig haft nåt bättre!
  Nu är mina stora barn stora ( äldsta 32år) så ingen syskon matchning med 8 åringen men sålde tidigare Pompdelux och vet att det är fantastiskt lätt att syskonmatcha med pomp. (Såg att nya vår/sommar kollektion kommer i början av mars… )

 4. Sanna

  Jag handlar alla barnkläder hos Pompdelux. Älskar stilen, färgerna och framförallt kvalitet.
  Deras ytterkläder är bäst!!!! Både vinterplagg, skal och softshell. Aldrig haft nåt bättre!
  Nu är mina stora barn stora ( äldsta 32år?) så ingen syskon matchning med 8 åringen men sålde tidigare Pompdelux och vet att det är fantastiskt lätt att syskonmatcha med pomp. (Såg att nya vår/sommar kollektion kommer i början av mars… )

 5. Sanna

  Tänkte på det, måste ju va massa kläder barnen kan ärva av varandra? ? Hur bra som helst ju! Framför allt miljön ?? När man har så många barn lär det bli väldigt mkt tänker jag. Vi har ”bara” 2 barn men de kan ärva en hel del av varandra. Visst nu är den äldsta tjej o den yngsta kille o de är 9 år, så klädsmaken skiljer en del just nu. Men när det gäller skor, ytterkläder mm så försöker vi köpa så att sonen kan ta det sen när dottern vuxit ur. Det är klart, dottern kan inte alltid välja tex rosa jackor el skor hela tiden. Men när det gäller sånt som jag lyckas hitta på rea tex, o inte alls så dyrt så kan hon få välja mer. O då kan ändå tjej kusinen som är 7 ärva efter. Är det dyrare saker då blir det oftast mer svart/grå nyanser som båda kan ha. Men det beror lite på, ibland har sonen inget emot o ärva lite färggladare kläder heller ? Försöker va så miljömedveten jag kan när det gäller kläder. El ja allt egentligen. Vi har bara en planet!??

stats