My Baby Dolls

Storstäd, promenad och lite nytt

|| Annons för Babyland ||

Hej ute i stugorna, hur har ni det?

Idag har jag haft en riktig stor städningsdag- jag har verkligen städat rubbet! Plockat, dammsugit, moppat, tvättat både speglar och fönster, skurat toaletter, gått runt med trasan, tvättat 4 maskiner kläder och organiserat om alla skåp och lådor i köket. Phew! Och så har jag klippt Kevin & twinsen.

Jag får såna ryck ibland och det är ju så förbaskat skönt när det är gjort. Våran torktumlare gick ju sönder för några veckor sedan, och ni kan ju bara föreställa er hur det sinkade ner min tvättberg?? Jag köpte en torkställ så jag kunde torka kläder ute, men det har ju regnat var och varannan timme så jag har kånkat ut och in med den en massa, och inomhus blir det inte så bra. Så igår kom äntligen samtalet vi väntat på- våran torktumlare gick på garanti och dom kom med en ny igår! Wohoo!

Vi kom hem sent igår så jag satte igång med tvätt med glatt humör imorse. Jag älskar ren tvätt!

Imorgon tänkte jag att jag blir klar med övervåningen också.

Jag har ju en del bloggande att komma ikapp med som jag skrev igår så jag får försöka hinna ikapp lite pö om pö.

Denna sommar är väldigt speciell, för allihopa med tanke på covid-19, men vi försöker göra dagsutflykter utomhus där det är möjligt att hålla avstånd- vilket faktiskt är supermysigt.

Tyresta By är ett mysigt ställe att gå till med massor av olika promenad stråk och djur att titta på.

Min bebis❤️

Jag älskar Celina & Isabelles nya t-shirts! Älskar färgen, volangerna på ärmarna och trycket.

Ni hittar dom via denna länk.

Mysigaste bebisen😍 Hur kan man älska någon så mycket som man älskar sina barn?

Melanie har börjat ”leka” mycket nu när hon har bättre kontroll över sina händer. Allt ska in i munnen! Jag beställde lite nya leksaker till henne för nån vecka sen, ni hittar allihopa HÄR.

Giraffen Sophie har blivit poppis.

Nä nu ska jag ta ett varmt bad, sov så gott allihopa💭

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Hej! Jag såg att M hade hål i öronen och kollade lite extra på de andra bilderna och såg att även de andra yngre tjejerna hade. Har ni tagit hål i öronen tidigt på alla flickorna? Är det något kulturellt? Berätta gärna! Hälsningar, Caroline

  2. Millie

    Var det den nya torktumlaren som ni fick häromåret som gick sönder? 😳 Den är ju inte gammal…vilken tur att garantin gällde, suger atg lägga pengar på sådana aaker!

stats