My Baby Dolls

Städardag

Goddag!

Hur mår ni allihopa?
Denna förmiddag har vi ägnat oss åt med att städa. Andres köpte en fönsterputs ”apparat” förra veckan och idag körde han igång och har tvättat nästan alla fönster här hemma. Bara Olivias rum kvar. Vilken skillnad! Hur smutsiga fönster hade vi egentligen, vattnet var ju helt svart!

Jag har plockat och städat, bytt sängkläder, tvättat och möblerade t om o lite i köket.

Många är nyfikna på hur vi bor så jag tänkte bjuda er på lite bilder senare. Ni har ju sett barnens rum (förutom Olivias?) och ni som missat det finns dem inläggen på barnens respektive kategori 😉
Barnen leker och drar ut leksaker som jag envist bär tillbaka.

Jag försöker förklara att när dom lekt klart med nånting så får dom lägga tillbaka det innan de börjar leka med något annat…. Funkar inte sådär jätte bra… Smiley Sen återstår bara dammsugning, men det gör jag när vi kommer hem, annars drar vi in hela sandlådan igen.

Vi tänkte gå ut och leka lite. Danilo & Jonathan ska få köra sina trampbilar och tanken var att Nicole & Bessa (<–Vanessa) ska övningscykla. Smiley


Alla de 4 ”stora” barnen lärde sig att cykla på en och samma dag för nån vecka sen. Men vi har inte cyklat så mycket efter det.

Vanessa har lärt sig att starta själv också, så henne behöver man inte hjälpa med det.  Smiley


Olivia kämpar och kämpar med att kunna cykla, men visst är det lite svårt när man inte når ner till pedalerna… 😉Jahop nu var tydligen min blogg-paus slut. Jag ska fylla på med lite kaffe och göra oss redo att gå ut, Olivia står här med sina skor och allt, redo att gå ut!

Vi hörs mera ikväll allihopa. Tack för att ni finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Colette

  Alltid lika skönt att ha fönstren putsade! själv drar jag ut på att putsa tills man inte längre ser ut. ofta tänker jag ”de kommer bli smutsiga igen när vi klipper gräset i morgon, bättre att vänta”.
  Vad duktiga dina barn är som lärt sig cykla! 😀 mina barn var ganska sena med att lära sig, dem hade inget intresse för det. slutade med att vi fick muta dem ”om ni försöker cykla lite så åker vi till simhallen i eftermiddag” (ja, jag mutar mina barn 😛 ).
  det var förresten en väldigt söt klänning oliva hade på dig! somrig och fin.
  Kram från Colette med familj.

 2. Annika

  Men gud, hur hinner du blogga så mycket?! Här hinner jag inte ens starta datorn om dagarna, och då har jag bara tre barn (som dessutom är 8, 12 & 14 år). Jag är glad om jag hinner landa i soffan några gånger per dag och då blir det bara att läsa några bloggar på IPaden, skulle aldrig hinna starta datorn och göra blogginlägg, dessutom med så många foton som du… Kanske är jag ineffektiv eller så är du en superkvinna 🙂 Beundransvärt med så många små barn i alla fall.

  Hoppas du inte tar detta negativt för det är verkligen inte menat så!

stats