Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Söndag

Jag skriver bara några rader här medans jag överför bröllops bilderna till datorn, senare på kvällen lägger jag in bilder här och skriver mer.
Bröllopet var helt UNDERBAR! Vi hade jätte kul hela gänget, vi dansade mycket och hade roligt.
Idag har jag såååå ont i fötterna att jag knappt kan gå (pga av högklackade) jag tog av mig dem igår när vi dansade också… Men vill man vara fin får man lida pin!
Både Anna & Stefan var jätte vackra… blev alldeles tårögd när man såg dem… Lokalen var jätte fin, maten var supergod (speciellt kycklingen) och alla var glada och pigga och sämningen var på topp.

Och vet ni vad??- Det gick BRA med Nicole i kyrkan! Hon gick nerför altaret iaf, sen ville hon sätta sig med oss, men utan gråt och gnäll! *Phew* vilken lättnad! Och Vanessa var supersnäll som vanligt. Man kan inte hitta en snällare unge än vår lilla Enkeli Bessa.
På festen var det inga problem med tjejerna alls, och på kvällen somnade dem båda i vagnen.

Dagen/kvällen kunde inte ha varit bättre!

MILJONER TACK TILL ANNA & STEFAN FÖR ALLT!!!
VI ÄLSKAR ER!

P.S Jag skriver in bröllopet i olika delar, annars blir det alldeles för många bilder och text, men jag ska försöka hinna med allt ikväll ändå 😉

När flickorna har vaknat ska vi till mina föräldrar och säga hejdå till min moster och hennes man, för dom åker tillbaka till Finlnd idag. Och sen ska vi på Dewins kalas igen. (hans pappa har fixat nu)

HA EN BRA DAG ALLIHOPA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda och melina

    Hej gumman!Va härligt att höra att det blev en lyckad dag!!Hoppas de nygifta också mår bra!Längtar tills att få höra allt om det och få se hur vackra ni alla var!!Fika i veckan?? (om minmelli är bättre)Puss

stats