Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Some shopping

I fredags fick Olivia vara ledig, vi skulle på en shoppingdate med Mummu 😀
Jag skulle spana in lite julklappar och annat som jag behövde.
Jag har faktiskt skrivit upp lite sånt som jag vill ge barnen i julklapp och tänkte börja inhandla redan, då känner jag att jag har lite mer koll, men iförrgår blev det bara ett par örhängen till Vanessa som hon ska få.
Bytte ut Celinas också. Hon har haft örhängen sen hon var några veckor, och nu på sommaren har hon fått för sig att det är jätte kul att dra ut dom och kasta! Har provat med alla slags lås och hängen, men allt får hon loss. Värst när hon gör det ute, för då har jag ingen chans att hitta dom, hemma är det lite lättare, men ändå så tröttsamt.
Det är därför hon har haft läkartejp på örhängena, jag hoppades att hon skulle glömma bort det dyra nöjet- men icke.
Så jag köpte någon helt annan system i fredags och än så länge är dom kvar 😉

Här fortfarande med tejp, haha 😀
smile

Vad roligt att ni uppskattar mina shopping inlägg!
Jag tycker också om inlägg med shopping, kul att kunna tipsa och inspirera andra. 😀
Allt hinner jag inte fota när det är nytt, men ni kanske ser dom i inlägg när dom är mer “in action” 😉

Alla våra tjejer har vuxit ur alla sina strumpbyxor! Ni vet hur strumpbyxorna blir när det blir för små eller tvättade, dom liksom hänger i grenen, jättefult och obekvämt. Så jag köpte några par var till dom.
Just strumpbyxor är en stor favvoplagg hos oss höst och vinterhalvåret.
Strumpbyxor med en lång tunika eller snygg kjol. (behöver fler höstkjolar känner jag! 😉

Den här Mimmi klänningen fick Olivia. Jag blir så less på H&M´s storlekar. Jag brukar köpa 104 till Olivia nu, och när hon tog på sig den här idag så är ärmarna jättekorta! 🙁 Alltså inte “njaa, dom är lite korta- men det funkar!” Nej, dom var jätte korta! Som jag försökt sätta på henne Celinas klänning.
minniedress
Nu kan jag inte lämna tillbaka den heller för jag namnade den direkt. Daah,.
Note to myself- köp alltid storlek större på H&Ms plagg….

Gårdagens outfit-olivias
newbie
En fin newbie tröja från KappAhl.
De blev en syskonmatchning med Celina 🙂

syskonmatchaEn långärmad klänning till Celina.newbiedressbodys
Hon fick också två söta bodys. (kommer ni ihåg sist jag var ute efter tröjor/bodys men hittade nada)
Tyckte om trycket på ryggen på den ena 🙂 (från Lindex)
bearhug
shoppingit
En höstoutfit till baby C 😀
Jag har varit på jakt efter några höstskor till henne, misstänker att hennes Kavat håller på och blir för små, så ett par höstskor tills det är dags för övergång till vinterskor. Inget som kostar skjortan alltså för det handlar inte heller om så mycket tid.
Så det blev dessa söta fodrade 😀

newshoes
När man försöker ta en bild…..shoppa

Vad kul att ni var intresserade av en bloppis!
Jag har gått igenom barnens vinterkläder och det kommer att dyka Celinas vinteroverall från förra året, och flera overaller i storlek 90 och 100! Vinterskorna har jag inte gå igenom, men det kommer upp några där också 🙂

Håll utkik!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Köp piercingstavar för öron. De skruvas i och sitter garanterat kvar, finns hur många snygga som helst i olika material och design 🙂
  Kostar inte mycket heller.

 2. MammaLinda

  Åh, jag älskar alla kläder med ansikten på! Det är verkligen så sött!! Jag köpte i somras ett sådant sett till min lille kille men min stora tjej tyckte att det såg tjejigt ut. Haha, det struntar jag i! Måste nog blir några söta små ansiktströjor till 😀

  Hoppas att du har haft en härlig helg!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 3. Zia

  Åh har samma problem med mina tjejer som drar ur örhängen! 😠🙄 Vilka köpte du nu, som sitter kvar? Behöver också tips på bättre örhängen. Det börjar bli dyrt här med. 💸😂

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Zia- Ja dyrt intresse dom har :-/ Var i nån guldaffär och frågade om tips- då hade dom några äkta guld som man SKRUVAR fast låset, då kan dom alltså inte dra loss dom- MEN dom var inte alls fina och dessutom kostade dom över 2000kr….. Jag hittade ett par ring örhängen på Glitter med klicklås, jag visar närmre imorgon! 😉

stats