Solen | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Solen

God kväll ute i stugorna 🙂
Hur har veckan kickat igång för er?

Jag blev så glad idag för en så “enkel” sak som att solen lös för glatta livet. Inte bara för en kort sekund, utan länge. ♡ Det ger mig energi och jag ser hopp om att våren strax är här. – Ish.
Vi har ju haft otroligt mycket snö här men nu är nästan allt borta. Istället är det blött, slaskigt och svinhalt. Alla pulkor och tefat och kälken dök fram lite varstans på tomten i alla fall- fast jag sagt till barnen att dom ska ställa dem mot garaget när dem är klara- men sen kom ju snön och täckte allt. Var som att hitta en nål i en höstack, men nu är de hittade.
Var iväg och köpte salt och slängde på isen vid entren, läskigt halt. Igår skulle Olivia ut och plinga på hos en kompis och Andres sa för tusende gången. “Olivia gå försiktigt, det är jätte halt.”
Jag vet, svarade hon och sekunden efter satt hon på rumpan…

Här har jag gosat med min bebis idag. Det händer inte ofta att hon sover i min säng, men nu har hon lärt sig att ta sig ner från sängen smidigt på egen hand, så jag kunde inte motstå att sova bredvid henne en stund idag och bara få hålla hennes varma lilla hand i min.


Min lilla älskling. Vad skulle jag göra utan henne. ♡

Vi har hämtat syskon från skolan också.
Som vanligt på måndagar blir väntan längre då Nicole slutar senare än resten.


Men kolla Kevins byxor… 80 % av hans byxor har gått sönder i knäna. jag fattar inte hur han lyckas?
Jag kastade 4 par byxor bara i förra veckan. inte pga. något litet hål som kan lagas, utan riktiga slitage skador. 2 av byxorna fick han dessutom i julklapp så så länge har han inte ens haft dom.

Imorgon ska jag på hälsosamtal i skolan med Olivia och skolsystern (gäller alla förskoleklassare)
Och sedan ska vi ha Loppis film team hos oss igen för att göra en ny reklamfilm för en produkt som ni ser längre framöver 🙂

Kolla mina stories imorgon för video update. <3

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Kan ni inte få dispans och hämta alla lite senare? Jag hade ett barn som började 8:00 och ett 9:00 alla dagar i veckan. Fick lämna det ena en timma på fritids trots att jag inte jobbade. Nu har de dock ändrat så att alla på skolan börjar 8;00.

  2. Alex

    Hur lànga skoldagar har ni i sverige? Hahha Kevin är som jag, förstod mig inte på modet med hål på knäna men mina fick hàl ändå 😂 o jisses vad Isabelle e söt

Annons
stats