My Baby Dolls

Små prinsessornas rum

Jag älskar att fixa och dona i barnens rum, hitta på nya lösningar för mer plats och smartare förvaring-så möblera om och byta rum är bland det bästa jag vet. 😀

Celina & Olivia delar rum och jag har nyligen möblerat om där inne. jag är inte helt nöjd ännu, men det får duga tills jag vinner en miljonvinst. 😉barnrumHär sover Olivia. En prinsess säng med Alves säng bredvid. 🙂 Sängen och hushyllan är från Jollyroom.

Barnrum (9)hurhyllaBarnrum (6)Barnrum (5)
Jag har rensat rummet med så mycket saker! Bebisleksaker är borta och massa saker som dom aldrig leker med har fått nya ägare,

Barnrum (3)
Här sover Celina. När bytte ni säng till era små?
Försöker föreställa mig hur det skulle vara om Celina fick en stor tjejs säng. Hon skulle säkert vara uppe och ta nattpromenader. Våra har nog varit lite större när dom fått en juniorsäng, mellan 2- 2 ½ år men vet många som byter när barnet är 1. Hur har ni gjort?

Barnrum (2)
På Olivias egna skrivbord. 🙂Barnrum (7)

Var tvungen att ta några kort när jag lagt Celina.IMG_0205IMG_0203

Blir så mysigt ljus där på kvällen som gör sig inte rättvisa på bild. Det var lite av småttisarnas rum.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag bytte säng när dom precis fyllt 1 år till mina två tjejer ..
  Det vart deras stora födelsedagspresent..

 2. Minna

  Vad fin o tjejigt 🙂 Vår lille 3år om några veckor sover än i bebissäng men utan ena sidan med sidoskydd.Snart dax byta till större.

 3. Josefin

  Så sött rum 😍 vad är dockskåpet från tycker det är så fint.
  Li!!Än sover i spjälsäng och är 11 månader och det känns som det är ett tag till innan hon får annan säng. Stora hatade spjälsängen. Sov i våran säng tills han var ca 9 månader då flyttade han in i eget rum och fick en 1,20 resororten som står direkt på golvet. Det är toppen och smidigt att använda som myshörna/soffa

 4. Malin

  Hej. Vi bytte precis till juniorsäng, dottern är 18 månader och har aldrig riktigt gillat sin spjälsäng utan har sovit emellan oss istället. Nu väntar vi tillökning om ett par månader så vi tänkte att det var dags å skaffa ny säng till henne, så hon har ett tag att vänja sig på.. Vill inte att hon ska känna att bebis kommer och tar hennes plats.
  Det har gått jätte bra. Snart två veckor i sin säng 😀. Dock vaknar hon runt 5 å vill komma till oss. Å de får hon 😀 (har hennes säng i vårat rum)

 5. Sandra

  Mina har bytt strax före två år och då direkt till vanlig säng. Så bra när man kan ligga brevid och läsa tex eller byta plats på natten när dubbelsängen fylls med barn. 🙂

 6. Mia

  Vilket mysigt rum de små prinsessorna har.
  Här är det bara första barnet som använt spjälsängen och han flyttade till en juniorsäng kring året eftersom han var tung att lyfta i och hur och för att han började klättra på sängen så vi ville inte att han skulle trilla ur och slå sig.
  Tvåan skrek så fort vi försökte lägga henne i spjälsängen (även som nyfödd) så hon fick en madrass på golvet tills hon var stor nog att klättra i och ur ettans säng. Nu med trean har vi provat det mesta och än är det bara i vår säng som har fungerat. Tänker att vi struntar i spjälsängen denna gången med och kör madrassen på golvet till hon kan klättra i och ur sin säng som står och väntar i syrrans rum.
  Så har vi gjort hos oss och det har fungerat bra.
  Ha en skön helg och njut av de sista dagarna på lovet.

 7. Anso

  Jag har bytt vid ca 2 år på mina men då direkt till vanlig säng 🙂 Har aldrig riktigt fattat det här med juniorsäng. Verkar krångligt..

 8. Äiti kuudelle (8kk, 2v, 3.5v, 5v, 6v, 7v)

  Meillä vaihdetaan isompien lasten sänkyyn siinä vaiheessa, kun lapsi alkaa kiipeämään itse pois pinnasängystä… se on ollut siinä 1.5-2vuotiaana.

stats