My Baby Dolls

Sista dagen som 8

||Update med bilder ||

Vilken dag det var igår.
Uppvarvade till 100 idag allihopa. Morgonens tanke var att jag skulle åka med barnen ner till kyrkan där kusin Emilio konfirmerade sig, men jag hann inte, bussarna går så tokigt att jag hade varit där antingen en timme före och då hade vi fått stressa oss iväg eller så hade vi kommit dit några minuter över självaste klockslaget och jag hade ingen lust att rusa in i en fullsatt kyrka med 8 barn själv direkt 😉 Jag pratade med farbror Oscar och det var ok, dom skulle ändå fira honom kanske nästa helg.

När Andres kom hem från jobbet frågade jag om han ville följa med oss på våran promenad (all tjafs brukar lägga sig när vi går ut) men han orkade inte.
Jag och barnen tog en promenad till sjön och jag kände mig så trött att jag hade kunnat somna gåendes. Lägg på all tjafs och alla konflikter som har ringt i mina öron precis hela dan och så är jag alltid the bad guy och det sänkte mitt humör helt. Ville bara skrika ”Helsninki lös era problem själv ” men det skulle nog inte ha gått vidare bra det heller. 😀

Haha, grabbarna bus behöver verkligen större cyklar 😀

Spana in lilla tofsen 🙂

Sommarkvällar alltså. Celina och Kevin stannade här och där och plockade smultron och syskonen ville testa sina egna vingar och cykla/springa hem i förväg.

Och så har en ny vecka kickat igång idag. Imorgon fyller min lilla virvelvind Vanessa 9 år.
Nicole har en kompis här som ska sova över, de har hoppats studsmatta hela dagen varvat med poolbad för hela gänget. Jag hann äntligen tvätta fönster och tvättat av en massa tvätt. Tacomiddag med melon till efterrätt och så har vi precis blivit klara med att slå in Bessas (=Vanessa) alla presenter. Hon är sååå taggad!
Minns ni känslan kvällen före sin födelsedag? Det var så pirrigt och man var så taggad att man knappt kunde somna. På morgonen vaknade man och hörde hur familjen stökar och sen kommer in för att sjunga. Den känslan är oslagbar och den känslan ser jag i mina barn, nu Vanessa som ligger och vrider och vänder på sig. Räknar ner timmarna till tolvslaget, inte många timmar kvar som 8 åring nu. Imorgon blir det tårta till frukost, woop woop.

God natt allihopa, tack för att ni finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej och tack för en mycket bra blogg! Jag undrar om du vet var jag kan köpa de fina struthållarna som fanns på glasseventet du var på?🍦

 2. Alexzandra

  Jag känner för dig så när jag läser vad du skriver. Jag har tre små som har mycket diskussioner och konflikter så jag kan bara tänka mig hur slut du måste bli ibland av 8?? Men beundrar dig så, såå mycket. Om någon skulle vinna ett pris för Powemama så är det fasiken du ❤

 3. Majken

  Tack för att du finns! Och skriver om precis såna här dagar ibland.. dagar då man verkligen får kämpa med sig själv… tålamod å självbehärskning. Man tror att de e man själv som är totalt misslyckad när barnen är så tjatiga å bråkiga..å man får höra ”dumma mamma”.. Men de är man nog inte ensam om.. Ibland är de riktigt tufft att vara mamma. Men oftast härligt. Ha en bra dag kära Du!

 4. Louise

  Och min son fyller 15 år om en månad. Konflikter vet jag mycket om haha. Ibland låter jag de försöka lösa det själva men för det mesta måste jag lägga mig i och då säger barnen lägg dig inte i. Tonåringar.
  Grattis i förskott till nioåringen.

  Kramar från Malmö

stats