My Baby Dolls

Sista dagen här på Cypern

Sista dagen här på Cypern är kommen, väskorna är packade och incheckade smidigt redan här från hotellet så man slipper tänka på det förräns på Arlanda.

Vanessa med sin efter frukost efterätt 🙂

Vi sitter ute på altan och spelar kort och kollar det sista som ska in som handbagage. 


Hoppas att ni har det bäst och så hörs vi när vi är hemma i Sverige igen, då ska bloggen rulla på som vanligt igen med massor av inrednings inlägg, to-buy-lista till bebis, om vi ska ta reda på kön på torsdag, massa semesterbilder och om 3-års trots…. <3

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MJ

  Kanske skrivit det innan men vad heter hotellet ni bott på och vilka reser ni med? ? blir ju nyfiken på att man kan boka med egen pool (eller ?)

 2. Jenny

  Ah ser fram emot lite insikt och ”expert”
  råd vad det gäller 3 års trots 🙂 Det behöver vi nämligen. Hoppas på en liten kille på Tors 🙂 Allltid bra med balans 🙂 Fast Kevin verkar ju vara en liten mammagris så kanske bäst för både honom och Celina om det är en tjej.

 3. Therese

  Ha en bra hemresa nu! Ser fram emot alla semesterbilder sen!
  Här hemma är det ingen riktig sommar men den är på väg hoppas jag 🙂
  Kram Therese

 4. mikaela

  Oj va ni ser bruna o fräscha ut allihop. Glada o mer avslappnande också. Jag hoppas denna resa gjort gott ” på alla plan”. Tror du fattar vad jag menar. Har aldrig varit på nån solsemester men kanske nångång. Just nu är stora drömmen för mig en resa till kolmården. Den blir nog inte av än i sommar av ekonomiska skäl men en hotellnatt i åbo o en kryssning åbo/stockholm är inbokat. Oj vad barnen väntar…. Själv väntar jag mest på tre dagar utan matlagning o tvätt samt ett IKEA besök (närmsta Ikea är ca300km så det blir inte så ofta)

stats