My Baby Dolls

Sista dagen av år 2017

Sista dagen av år 2017.
Idag på självaste nyårsafton firar jag och Andres 10 år förlovade, sen i mars 10 år gifta. ♡
Tio år. Tänk så mycket som har hänt under dessa 10 år.

Om bara några timmar börjar alltså ett nytt år, en helt ny kapitel i livet med 365 tomma blad att fylla.
En känsla av nystart fylls jag med.
Jag tycker att nyårsafton är ett perfekt tillfälle att reflektera över året som gått och drömma och sätta nya mål för året som ska välkomnas in.

Hur har ni sett på året 2017?
Vad vill ni ha mer av år 2018?
Vad vill ni ha mindre av? Har ni några mål eller drömmar som ni vill satsa på 2018?

Jag har funderat mycket på det gångna året.
Det har varit väldigt omtumlande för både kropp och själ. Det mest händelserika år jag någonsin varit med om.
Med mycket negativitet, sorg och smärta, men också mycket spännande äventyr, lycka och glädje.
Jag bär på mycket tankar och känslor inom mig, oro och rädsla, förhoppningar och drömmar. Jag önskar att jag kunde lägga allt det dåliga bakom mig i och med att året tar slut, Jag vill inte att något negativt ska följa med in till det nya året. Smärtan och ärren följer med i bakgrunden, men jag väljer att koncentrera på det positiva detta år kom med. Ni som känner mig vet vad jag pratar om, och ni som har läst min blogg under detta år har nog ett hum. ♡

Jag ser ändå fram emot det nya året och vad den för med sig.
Jag hoppas på mycket glädje och drömmar som går i uppfyllelse. Att vi får vara friska och tillsammans betyder allt.
Jag tror att en viktig del i att nå sina drömmar och mål är att formulera dem och ha en plan.
Glöm inte bort att vara tacksam och glad för vad du redan har.
Livet är inte en dans på rosor, allt kan inte vara sådär bra och perfekt jämt. Det krävs en balans och det måste inte betyda att det är dåligt. Eller hur? Ta dig tid till att stanna upp och njut av det du har. var tacksam. Ta vara på dig själv och dina nära och kära. Blicka framåt med glöm inte vad som är viktigt.
Ha hopp om det nya året och välkomna in det med öppna armar och med positivt sinne. Med det når du redan långt.

Dem orden ska jag ha med mig ikväll, när nyårsraketerna smäller och alla skålar in det nya året med varma kramar och goda önskningar.

YOU & ME
you and me

Med detta inlägg vill jag önska er alla läsare

☆ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! ☆

Happy New Year 2018

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Gott nytt år på dig och familjen! Såg att ni tagit hål i baby bells öron. Vill själv ta på min dotter som nu är 6 månader. Finns det någon åldersgräns hos vanliga pircare eller vart vänder ni er? Hälsningar Sanna

stats