My Baby Dolls

Sista dagen

Alcudia pins Family resort (578)
Och så har vi kommit till våran sista dag i Spanien. Det var mulet, men varmt. Strejken som SAS hade hängde över oss so ett ännu mörkare moln. Skulle våran flyg lyfta eller skulle vi få spendera timmar på flygplatsen i väntan på att få åka hem? Vi hängde på stranden en sista gång, badade, åt glass… Njöt.

Alcudia pins Family resort (593)Alcudia pins Family resort (599)Alcudia pins Family resort (597)Alcudia pins Family resort (595)Alcudia pins Family resort (590)me andmyboyAlcudia pins Family resort (615)Alcudia pins Family resort (616)Alcudia pins Family resort (605)Alcudia pins Family resort (608)Alcudia pins Family resort (612)Alcudia pins Family resort (617)Alcudia pins Family resort (623)Alcudia pins Family resort (619)Alcudia pins Family resort (622)
När vi skulle iväg från stranden så gav vi bort alla våra bad och sandleksaker. Iväg på lunch…Alcudia pins Family resort (628)
Och eftersom det var vår sista dag så skulle vi checka ut strax efter lunch. Vi hade redan packat på morgonen och lämnat våra väskor i skåp som man fick hyra. Det började åska och vi valde att avsluta badandet och göra oss helt redo inför flyget hem senare på kvällen. Vi fick låna hotellets dusch, och så bytte vi om till de kläder som vi skulle åka hem i.

Eftersom vi hade flera timmar på oss innan transfer bussen skulle hämta upp oss till flygplatsen så strosade vi omkring.
Alcudia pins Family resort (632)Alcudia pins Family resort (639)Alcudia pins Family resort (640)Alcudia pins Family resort (643)
Sista tiden satt vi i hotellområdet och barnen lekte i parken.

Alcudia pins Family resort (646)
Alcudia pins Family resort (648)Alcudia pins Family resort (658)
Kevin och hans tjej 🙂 Hon var helt förtjust i honom. ♡ Han spelade lite svår 😉

Alcudia pins Family resort (653)Alcudia pins Family resort (651)Alcudia pins Family resort (665)Alcudia pins Family resort (664)
Alltid lite vemodigt att börja resan hemåt….
Alcudia pins Family resort (662)
Våran flyg var inte inställd, vi fick sätta oss på flygplanet vid 23-tiden men fick stå kvar i landningsbanan i över en timme pga. bombhot i att annat plan som skulle lyfta. (!!!)
När vi sedan äntligen skulle starta så sov 5 av 7 barn. Just det här med start är något som dom alla längtat efter, det som dom pratat om en evighet, så jag gjorde ett försök att väcka dom- men det gick inte. klockan var över midnatt så det var ingen ide.
IMG_0536
Dom flesta av barnen sov sig igenom hela resan. Vanessa vaknade uppe i luften och hade ont i örat, så hon fick nässpray. Jag försökte sova, men det gick inte så bra. Celina bökade i min famn och jag fick inte till nån bra ställning. Jag var supertrött dock och försökte sova så att tiden skulle gå snabbare, nån gång nickade jag till och tänkte att nu har jag sovit jätte länge och tittade på klockan- 4 minuter. FYRA MINUTER!?
Jag såg månen jätte nära fönstret. Stort och häftigt. Ville sträcka mig för att ta fram mobilen och fota, men Celina sov så gått just då. Andres tog bilder på soluppgången när han vaknade till.

IMG_0541IMG_0545
Och resten av resan känner ni redan till 🙂
Kort sagt så var vi som zombies dagen efter då vi inte hade sovit längre än 4 (!?) minuters sträckor på ca. 38 timmar….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Vilken härlig resa ni fick, verkligen ett minne för livet!
    Tack för att du delar med dig 🙂
    Stor kram och fortsatt fin sommar till er ❤️

stats