Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Shoppat lite

Vi var inte ensamna i Haninge Centrum i fredags om man säger så.
Jag hade glömt att det var löningshelg = det var fullproppat med folk och jag ångrade mig nästan direkt att vi ens kommit dit.
Galet mycket folk, men jag hann göra det viktigaste iaf.

Eller nja, inte allt. Vi gick till biblioteket och kopierade några papper som jag postade. Sen skulle jag skriva ut några papper också som jag har på mailen, men ingen hade utskrivare! Jo, biblioteket men då skulle man boka en dator och det fanns inga tider. Suck. Får se om det går att lösa på annat sätt. Skickade iväg en paket till en vän också som jag tycke behövdes muntras upp.

Hann in på H&M innan vi gav upp. Såklart glömde jag min bonuscheck hemma. *suck*
Det blev tights och tröjor till Nicole & Vanessa. 3 för 2 😉

Bilden längst ner till höger älskar jag. turkosa tröjan till Nicole och Vanessa ville ha den “stickade klänningen” med stjärnor. Tur att dom har samma storlek där om hon skulle ångra sig. Har jag sagt att det är as- svårt att handla till Vanessa? (jo några gånger, haha)
Hon är så petig. Men de där turkosa tightsen med stjärnor på ville hon ha, eftersom Nicole sa att hennes kompis i skolan också har såna, duger dom!
Båda tjejerna behövde tights, bara den här helgen (senast imorse) fick jag slänga 2 par. Båda två trasiga i knäna.
Konstigt nog Nicoles bägge två. Vanessa har många, men inga duger ju åt prussiluskan. :-/

Handlade lite till Kevin med.

Han behöver bodys och tröjor. Fanns dock inga fina bodys så det blev tröjor istället. Det är faktiskt helt okey med tröjor nu när man kan ha en linnebody under 😉 (Kommer ni ihåg när jag skrev att jag ogillar tröjor för magen blir bar?)
Tossar som ska värma hans fötter och Piff & Puff pyjamas.

Gillar ni när jag lägger upp vad jag shoppar?
Jag vet att jag själv gillar såna inlägg, man kanske blir inspirerad 🙂 Vad tycker ni?

Förresten så skulle jag ju göra ett nytt försök med att hämta ut mitt paket från lekmer i morse. Jag tänkte promenera dit efter skol/dagis lämning, tur att jag insåg att jag hade mitt ID kort hemma. Så jag har inte hämtat det ännu. Kommer knappt ihåg längre vad jag har beställt förutom inneskor till Nicole och ett par byxor var till Jonathan & Danilo…?

Nicole & Vanessa fick nya skor av Mummu & Puua igår!

Nicoles kardborre band på sina gympaskor är trasiga så dom lossnar hela tiden. Igår när dom var med Mummu och Puua så sa dom att dom kan titta på nya skor till henne. Vanessa: “Mummu, mina skor är också lite trasiga faktiskt.” Jahaa vart då?” frågade Mummu.
“Jaa, ööm…  jag tror att den var här nånstans.” – det var inget fel på hennes skor, men dom köpte nya till henne ändå. Annars hade hon väl sett till att dom gick sönder.

Känns som att jag får plocka bort storlekar hela tiden från några av barnens garderober. Just nu har pojkarna stått stilla länge med storlekar men nu börjar byxorna sakta men säkert bli för korta och igår plockade jag bort ett par jeans. Kevins plockar jag hela tiden känns det som. Han växer ju som bara den! (inte bara på längden)
Och nu måste jag gå igenom Olivias lådor igen och plocka bort allt i storlek 80, speciellt byxorna är för korta 😀
Sen börjar jobbet med att namna alla hennes kläder inför dagis starten som är om 3 veckor! Iiiks!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mohamed

  Jag var själv där i fredags och skulle kolla t-shirts, jag gick ut lika fort jag kom in.
  Men du lyckades nappa väldigt fina kläder och skor till barnen!! 🙂

 2. Jennifer

  Hej! Vilken fin familj du har!
  Hoppas du inte tar illa upp, men jag måste bara fråga varför Olivia redan ska börja på förskolan? Hon är ju så liten och du är hemma med Kevin. De större barnen förstår jag absolut att de är på förskolan, men barn i Olivias ålder har inte ut så mycket av det egentligen.
  Inte alls illa menat mot dig eller förskolan, tycker bara det är intressant hur andra resonerar då jag själv har jobbat många år inom förskolan och vet hur stora barngrupper det är.
  Hoppas ni får en fin vecka!

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Jag tar inte vid. Vi har velat fram och tillbaka i det här (gör fortfarande) men vi ska testa på det här alternativet då Olivia vill leka och göra saker. Just vinterhalvåret är jag inte sådär jätte duktig på att vara ute och leka osv. Så hon får vara där några timmar i veckan för att testa på 🙂

 3. Caroline

  Du har så fantastiskt fina barn! Och tänkte på en sak, eftersom du gillar barnkläder, har du spanat in pomp de lux? Dom har fantastiskt fina barnkläder 😀
  Ha en trevlig kväll!:)

 4. Helena sharifi

  Fina saker barnen fått. Har själv mest begagnade som jag gått igenom och även om jag har kartongvis till den kommande bebisen kan man ju inte låta bli köpa om man ser något sött. Har till och med nån kartong eller två med tjej kläder så hoppas få dotter en dag. 😉

stats