My Baby Dolls

Selfie face going strong

Haha, det här kom upp på min facebooksida som ett minne vad som hände 1 år sen 😀
Kevins selfie face going strong 😀

a year ago, selfie face

Skulle ni vilja ha lite TBT (tillbakatitt) Eller egentligen kanske ”Throw Back Thursday/Tuesday” 😀
Anyways- är det något ni skulle vara intresserade av, se tillbaka till gamla bilder och kanske bilder som aldrig blivit visade förut?
Berätta gärna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline (mamma till 4)

  Jag har följt din blogg några år och tycker alltid det e kul att kika in och läsa..samt se alla fina bilder!
  Jag gillar vanliga inlägg om hur dagarna ser ut hemma hos er. Både positiva grejer och negativa som finns i en vardag med barn. Jättekul med bilder från det vardagliga hemma och huset! Är fortfarande mer nyfiken på huset. Videoblogg inlägg med en rundvandrig i huset kanske??.
  Vill se mer av allt och det e kul när du rensar o städar och ändrar om…för jag e likadan ?.
  Kram Caroline

 2. 4 barns mamma

  Jag har för längesedan och mer än en gng gång bett om tips på hur det går att underlätta vardagen, ex städning, organisering. Har läst din blogg sen Celina föddes och har inte läst ngt om hur du tänker om miljön, sopsorterar ni eller gör ngt annat för miljön? Tänker att det är ngt viktigt i dagens samhälle

 3. Prematurmamman

  Önskar samma som Sanna ? mer vardag och organisering! Så klart ska du själv tycka att det är roligt också

 4. Tania

  Tack för en bra blogg! Följt dig i flera år nu! Jag vill gärna läsa om eventuella klädfighter med tjejerna dvs tjafsar de nånsin om vad de ska ha på sig? Jag har 3 små varav den äldsta som nu är 4a alltid gör ett drama på morgonen ang kläder jag har valt åt henne.

  Sen skulle jag gärna läsa om badrutiner. Hur gör du med de minsta tex när ni badar? Jag har fullt upp med mina 3 när de ska bada och jag måste planera allt i detalj. Ha flaska redo för den minsta för att kunna torka hår mm annars går det inte. Så lite mer om såna vardagliga ting. Så kul att bli inspirerad av en rutinerad morsa som du! Kram!

 5. Inez

  Håller med Sanna! Hade varit kul med lite mer renodlade vardagsinlägg. Saknar också dina inlägg om inredning/organisation. Hade även varit kul med bilder från huset äveb om allt inte är klart, roligt att följa med genom hela processen 🙂 Tycker du är en riktig powermamma och ska ha en stor eloge för det fina jobb du gör med dina barn!

 6. Sanna

  Jag saknar mer dina gamla dagliga inlägg.. Typ om vad du gör på dagarna!! Alltså vardagssaker och inte bara ute-äventyr! Som förr skrev du ALLTID när minstingarna sov middag! Och då kunde du typ skriva att du tvättat, städat, ändrat plats på detta & detta.. Ordning & reda osv. ÄLSKADE dem inläggen!!! Alltså VARDAGS-inlägg, för oss andra mammor som går hemma med våra småbarn & städar, tvättar, lagar mat, dricker kaffe.. Typ 😀 😀 😀 Trodde vi skulle få se massor av bilder om HUR du organiserade i byrån tex, när ni flyttade till hus nu, och inte bara kort först när rummet är helt klart & städat! 🙁 Som Celinas rum du visade <3 <3 Det är ju att få följa med HUR rummet växer fram & blir till som är ROLIGT, inte se perfekta efter-bilder när allt redan är helt klart 🙁 Så mer vardag med städning, organiseringstips, ordning & reda-inlägg osv 😀 😀 😀 <3 <3 <3 ÄLSKAR din blogg & du ÄR & kommer ALLTID att vara min favorit-bloggerska!! <3 <3 <3

 7. Annika

  Skulle vara jättekul att se bilder på alla barnen vid samma ålder.. tex som nyfödda, 6 månader, 1 år, 2 år, 3 år osv…

stats