Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sean Banan & 50-årsfest

Hello Lördag!

Vi har haft en mycket bra dag hittils. Förmiddagen var vi hemma och tog det lungt, barnen lekte för sig själva så fint och lungt. Sen har vi lekt kurragömma och kastat tärningar hela familjen också och skrattat en hel del!
Fler såna här dagar, tack!

Klockan 13.00 var vi i Port 73 för att se Sean Banan uppträda. Tjejerna var taggade och dom skulle minsann ställa sig på scen och dansa med honom och sjunga och heja. Iaf skulle Vanessa göra det. Tjena.
Det var fullproppat med folk överallt. Vi trängde oss fram (hatar när folk gör så) bara för att få se en glimt av honom, men det gick inte. Jag tog mig så långt fram jag kunde med flickorna, sen tog det helt stopp och jag lyfte upp dom högt över huvudet så att dom skulle få se honom iaf, för det gjorde ju inte jag.

Sen gav vi upp och letade rätt på Andres och smågrabbarna, dom hade inte heller sett nånting.

Grabbarnas första 2-års presenter är köpta iaf. Det blev lite kläder till dem (behövs alltid), mer ska vi handla i veckan. Flickorna fick också välja nya klänningar själva som dom insisterade på att ha på sig direkt när vi kom hem.

Nu sitter dom och moffar i sig godis som dom fick plocka, det är ju trots allt lördag.

Snart ska jag åka på 50-årsfest, själv- utan Andres och barnen. Känns konstigt.
Det är min kusin Kaj som fyller år. (Har jag verkligen så gamla kusiner….?)
Festen är hos min faster Greta (Puuas syster alltså) och det skulle vara barnfritt.
Vi har ingen barnvakt, så Andres sa att han vill stanna hemma med dom.

Snart ska jag vara lillasyster Satu och åka med mamma, pappa, syster och mina bröder till festen.
Vad sjutton ska jag ha på mig? Alltid samma problem…
Tror denna kväll kommer att bli ganska intressant…

Men jag kommer att sakna familjen här hemma! Gillar inte alls att åka iväg utan dom, får så konstiga tankar alltid. Men det blir nog bra…

Jonathan och Nicole tar en morgontur med motorcykeln..

Danilo gosar med snuttisen.
Han har tagit till sig snuttisen först när han slutade med vattenflaskan på nätterna. Nu är snuttisen hans trygghet. Gofisen.

Vi lekte kurragömma och Andres fick också gömma sig… här hittades han… (hur höll sängen!?)
Lekstället på Port 73

Vanessas nya klänning som hon valde helt själv:


… och Nicole med klänningen som hon valde:


Finaste prinsessor!


Bilder på grabbarnas kläder får ni se när jag fotat dom! 🙂

Nähep, nu ska jag rota fram platttången och gå igenom garderoben!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kitty

    Vilka fotomodeller! 🙂 Nicoles klänning hade jag lätt kunnat tänka mig att ha själv haha. Älskar posen på sista bilden! 🙂 Sockersött

  2. Kitty

    Vilka fotomodeller! 🙂 Nicoles klänning hade jag lätt kunnat tänka mig att ha själv haha. Älskar posen på sista bilden! 🙂 Sockersött

stats