Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sånt som man sällan tar upp….

I annonssamarbete med Wortie

Minns ni att jag gjorde samarbete med Wortie i början av året, då både Danilo & Jonathan hade vårtor, ena på handen och den andre på foten?

Vårtor är sånt som man sällan tar upp som samtalsämne- trots att det faktiskt är väldigt vanligt och dem flesta får vårtor någon gång i livet. Vårtor orsakas alltså av virus och det smittas rätt så fort både genom hudkontakt och genom fuktiga handdukar eller via våta golv i duschar och omklädningsrum.

Vi testade Wortie vårtborttagare som fryser bort vårtor supersnabbt och effektivt. Jonathans vårta försvann efter en behandling medans Danilos var lite envisare och krävde två behandlingar.
Om man har en vårta som envisas med att vara kvar så kan man prova att blötlägga vårtan i ljummet vatten 10-15 minuter innan behandling för att mjuka upp den förhårdnade huden som ofta bildas på toppen av vårtan. Upprepa behandlingen med 14 dagars mellanrum.

Såhär ser den alltså ut och behandlingen med Wortie går ut på att frysa bort vårtan effektivt med helt naturlig frysteknik.

Första gången grabbarna gjorde behandlingen var dom super nervösa och trodde att det skulle göra ont. Nu vet dom att det fryser till lite bara, easy peasy.
Man trycker ner locket i 3 sekunder och du kommer då höra det pysande aktiveringsljudet, så kul att få göra denna del själv 😉

Sedan ska du applicera precist den frusna metallspetsen på vårtan.
20 sekunder på handen och 40 sekunder på fotvårtan.

Det som händer är att Wortie fryser på vårtan utan att frysgasen som finns i flaskan kommer i kontakt med huden. Eftersom frysningen sker med ett frysstift kan du enklare ha kontroll på behandlingen genom att antingen öka eller minska trycket mot hand/ fotvårtan.

Klart! Superenkelt och smidigt.
Ska bli spännande om det räcker med en behandling på denna eller om vi kör igen om 14 dagar. Ett tips är ju också att använda Wortie plåster som innehåller salicylsyra för borttagning av vårtor.

Har någon i din familj drabbas av vårtor?
Hur behandlar ni dem?
Har ni testat Wortie?

Så här såg det ut när vi testade Wortie första gången!

Wortie finns att köpa här hos Apotea.se 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats