My Baby Dolls

Såhär kan man visst också åka sparkcykel

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie - Mamma till två små

  Alla sätt är bra utom dom dåliga ju :)Sv: vi grilla nog en gång förra året.. blir inte så ofta med en bonde och när man inte har ngn direkt uteplats. Hoppas att jag kan ta mig i kragen i år och grilla lite korv med barnen iaf 🙂

 2. Emelie, Mamma till David och Gravid

  Vad gullig! :DSv: Tack så mycket! Detsamma 🙂 Är din äldsta född 08 som min son? Händer idag då?Ha en bra dag!

 3. JENNY HAMMARSTRÖM - MITT LIV SOM MAMMA

  sv: Alltså Sagas biologiska pappa och jag gjorde slut i början av graviditeten, och han har bara träffat Saga 1 gång.. men i slutet av graviditeten träffade jag en ny som jag sen levde tillsammans med i 1,5 år.Vi separerade i oktober förra året. Och han träffar fortfarande Saga 🙂 hehe, du får väl fixa lite mat då!:)

 4. Sofie - Mamma till två små

  Alla sätt är bra utom dom dåliga ju :)Sv: vi grilla nog en gång förra året.. blir inte så ofta med en bonde och när man inte har ngn direkt uteplats. Hoppas att jag kan ta mig i kragen i år och grilla lite korv med barnen iaf 🙂

 5. Emelie, Mamma till David och Gravid

  Vad gullig! :DSv: Tack så mycket! Detsamma 🙂 Är din äldsta född 08 som min son? Händer idag då?Ha en bra dag!

 6. JENNY HAMMARSTRÖM - MITT LIV SOM MAMMA

  sv: Alltså Sagas biologiska pappa och jag gjorde slut i början av graviditeten, och han har bara träffat Saga 1 gång.. men i slutet av graviditeten träffade jag en ny som jag sen levde tillsammans med i 1,5 år.Vi separerade i oktober förra året. Och han träffar fortfarande Saga 🙂 hehe, du får väl fixa lite mat då!:)

stats