My Baby Dolls

Så var det sjukstuga

Halloj hej från sjukstugan!

Isabelle är förkyld och har haft ett par jobbiga nätter, främst.

Olivia vaknade med svullet ögonlock igår men traskade iväg till skolan ändå. Imorse när hon vaknade så var det ännu mera svullet så hon fick stanna hemma så att jag kunde videosamtala med en läkare. Ögonlocks infektion var domen.

Kevin började klaga på ont i halsen igår, Nicole likaså. Jag vaknade på natten och kunde inte svälja eller knappt andas…. Jag blir aldrig sjuk. Jag menar det. Det är verkligen väldigt sällan jag blir sänkt men just idag har jag varit det.

Lite jobbigt att inte få vara sjuk ifred dock, med 4 småttingar hemma så kan man inte bara vila och tycka synd om sig själv ?Man ska fixa och dona ändå. Med lite alvedon och vila när Isabelle sov så… känns det ändå…. inte bättre, haha ?

Bebo sover sin 3:dje timme nu och vi andra sitter och tittar på film. Idag har vi hunnit med att rita, pyssla och läsa böcker, helt ok sysselsättning när man är sjuk och regnet öser ner. Olivia har t om gjort eget experiment slime.

Lilla godispåse ?

Snart kommer resten av familjen hem ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Krya på er.Bra att helgen kommer så hoppas du får lite avlastning Av.A.så får du vila.För vila och Alvedon/Ipren och varma drycker/honung hjälper.

  2. Eva

    Usch då, de låter inget roligt att vara sjuk??- hoppas dock att ni snart får må lite bättre ❤- krya på er allohopa❤❤

stats