My Baby Dolls

S U O M I

Hej!
Och så har en ny vecka kickat igång, en kort en.
Vi har haft en händelserik helg med Nicoles kalas, Childhooddagen på Gröna Lund samtidigt som morsdag och såklart- att Finland vann VM i hockey.
Fick några frågor kring det faktiskt, vilket land vi hejar på om det är Finland mot Sverige. Finland in i hjärtroten. Och just Finland mot Sverige är så bittersweet, det är lite av en hatkärlek match, det är sen gammalt. Jag är helfinne och på riktigt patriotisk när Finland spelar, så vi hoppade jämfota när dom vann 🙂 Men jag älskar Sverige. Barnen hejar på både Sverige och Finland. Och jag hejar på Sverige när dom inte möter Finland 😉


Idag hade vi allihopa våra fin(n) hoodiesar på 😀
Kommentaren: ”VA! Hur MÅNGA är dom?”var poppis idag. 😉

Linslusen Olivia 😀
Det gäller att vara snabb….. 😉
Jahop. Nu börjar mina ögon svida….
Min mobilbatteri hade slocknat på natten så vi försov oss med 10 min i morse. Ingen större stress ändå. Jag och småttisarna hämtade skolbarnen från skolan och promenerade till centrum för att handla morsdag present till min mamma eftersom vi inte hann dit igår. Så vi var där och fikade idag. 🙂

Imorgon ska Nicole ha matsäck med sig till skolan så jag måste sätta fart medans ögonen håller sig uppe 😉

Önskar er en fin kväll och kika in imorgon igen, för då uppdaterar jag från helgen.
Bland annat Gröna Lund, mix match mama & kids och hur fixar man egentligen de där ballongerna så som vi brukar ha på kalas 😉 Stay tuned….

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alex

  Sorry att vara så frågvis men jag funderade nu på om ni någonsin funderat på att faktiskt flytta till Finland? Äns för ett år som ett äventyr? Jag vet att ni har släkt o vänner i sverige, men har ni någonsin lekt med tanken? Vad om osv. Skulle du sätta barnen i finsk skola eller i finlandssvensk? Tror du ni skulle trivas? Vart i Finland skulle ni villa flytta till isåfall? Vem tror ni ni skulle klicka mer med finnarna eller finlandssvenskarna? Kom på det när jag läste texten att det skulle vara jätte roligt att höra om du ville spekulera lite 😀

  1. Me & My Baby Dolls

   Alex- jag skulle lätt kunna tänka mig att flytta till Finland, men inte Andres. Skulle sätta barnen i finsk skola 🙂
   Jag har massor med släkt i Finland, men vet inte vart jag skulle flytta då 🙂

   1. Alex

    Förstår om finskan är vad han tvekar över, satte själv och tragglade med den i skolåldern, fasade för finska lektionerna ? en fråga; är du född i finland eller sverige? Du kanske har svarat tidigare men jag minns inte ? ajo, vad betyder det att ni har barnen i en finsk skola i praktiken? Har dom undervisning på finska delvis eller finska lektioner eller hur går det till?

 2. Svenskfinsk

  Hejar på både Sverige och Finland.Född i Sverige av svensk mamma och finsk pappa.Flyttade till Finland som 7 åring blev dubbel medborgare när jag var 25.Det roliga är att när jag kommer till sverige tycker alla ja är finsk och när jag kommer hem till finland tycker alla jag är svensk?

stats