My Baby Dolls

S O M M A R L O O O O O V !

Wohooo, ÄNTLIGEN! Så länge dom vi längtat och väntat och sett fram emot. En hel sommar tillsammans. ☀️

Nu är dagen äntligen här. Vi har det bästa framför oss och jag vill göra det så magiskt och minnesvärt som möjligt för barnen. Vi har skrivit en sommarlovslista som vi fyllt i allt som vi önskar att vi kan göra under sommaren.

Men tillbaka till denna dag då. Jag väckte barnen med en låt, som jag brukar när det är dags för sommarlov. (Sommartider hej hej) Alla kom ner en efter en, superglada!

Pga. pandemin så är det andra året i rad då barnen inte har ett riktigt sommarlov och föräldrarna får inte närvara. Många hade olika start och sluttider också så vi gick enligt schema ?

Alla kom i tid där dom skulle vara och även hämtning gick smidigt och bra.

Vi stannade till en bit bort och fick se avslutningarna på skolgården, det är tyvärr foto/film förbud när elever samlas såhär så jag håller dessa minnen för mig själv.

Lärarna hade gjort det så fint trots pandemin och ni vet ju hur jag är, tårarna brände bakom ögonlocken när jag hörde barnen sjunga ”Den blomstertid nu kommer” och Kevin hade sjungit ”Idas sommarvisa” till årskurs 6 ?För ett ögonblick kastades jag bak i tiden, till mina barndomsavslutningar.

Jag önskar så att varenda barn där ute skulle känna glädjen, pirret, förväntningarna och se ett fantastiskt härligt sommarlov framför sig. Tyvärr vet jag att många av barnen känner precis det motsatta, och mitt hjärta går sönder för dem. Jag har insett att detta är något jag vill jobba med i framtiden. Jag vill arbeta med utsatta kvinnor och barn. Det är något jag verkligen verkligen brinner för, och har gjort i hela mitt liv utan att ha insett att JAG kanske kan hjälpa till på något sätt. Jag vill hjälpa. Jag vill förändra och jag vill ta hand om.

Ni som känner att jag kanske har något här, att ni kanske skulle vilja ha stöd/hjälp- hör gärna av er. Hmm. Jag kommer absolut spinna vidare på detta.

Barnen kramade om sina vänner och mötte upp mig, och de där tindrande ögonen, gjorde mig så stolt och glad. Nu gör vi denna sommar magisk! Tillsammans.

Efter skolavslutningen har vi som tradition att gå hem till Mummu & Puua för sommarlovsglass. Syrran kom dit med sin son Dewin också.

Såå fint väder, kunde inte ha önskat bättre. Igår var det en annan femma- det öööäsregnade hela dagen, så mycket vatten då det blev översvämningar överallt. Olivias klass hade precis kommit fram till Rudan för picknick så dom fick vända tillbaka ?Vanessa skulle också ha gått dit på picknick med klassen men dom hann ställa in. Så- idag hade vi verkligen tur.

Vi spelade olika spel och njöt av vädret och tanken på att vi har sommarlov ☀️

Familjebild ❤️

Sen åkte vi iväg och åt middag till en av våra favvo thai restaurangen. Jag fyllde år igår så Andres ville ta oss ut och äta.? Samtidigt passade vi på att skåla in sommarlovet också ?

Disco i bilen!

Nu ska jag plocka fram ytterligare finkläder till imorgon, för då ska nämligen kusin (min systerdotter) Felicia ta studenten!?❤️

Hur mår ni? Har era barn haft skolavslutning ännu? Vilka årskurser slutade dom? Här slutade dom 6:an, 5:an, twinsen 4:an, 2:an och Kevin förskoleklas.?

Tack för att ni finns. Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie

  Så härligt för barnen med sommarlov❣️
  Så fina och härliga bilder på glada barn.
  Önskar Er alla en härlig och mysig sommar med mycket bad och lek.
  Kram Annelie

 2. Cecilia

  GRATTIS i efterskott fina du! Känner dig inte men det lyser så klart genom dina inlägg att du har ett hjärta av guld!✨?
  Önskar er ett magiskt sagolikt sommarlov!!

  Mina barn slutar 4:an och 1:an idag!☀️

stats