My Baby Dolls

Rollin with my homies

Halloj!

Jag har så många i min bloggmapp, bilder jag vill dela med mig av, och framförallt ha dokumenterat till barnen.
Många av er har efterlyst bilder från sommarens resa till Cypern och före-efter bilder på huset- Det kommer!
Ni får vara beredda på bildbomber framöver 😉

Häromdagen var min bror med familj hemma hos oss på fika. Tack Emma för min fina present, Love you!
IMG_1005IMG_1002

Igår medans Nicole vilade upp sig hemma med pappa tog jag med mig resten av barnen ut för lite friskt luft.
Vi tog också ut mercan så barnen fick köra den ute. Det blev en uppskattad present från Jollyroom, den kommer med en fjärrkontroll så en vuxen kan styra den om barnet är för liten.

merca mybabydolls (12)merca mybabydolls (11)merca mybabydolls (8)merca mybabydolls (9)merca mybabydolls (10)
Vi tog en tur till lekparken så alla fick köra lite.
merca mybabydolls (4)merca mybabydolls (7)merca mybabydolls (3)
Lilla klätterapan Celina 🙂
merca mybabydolls (6)merca mybabydolls (2)merca mybabydolls (5)merca mybabydolls (1)merca mybabydolls (13)

Årets sista dag har kommit, Nicole är frisk nu efter några jobbiga dagar, vi sitter och räknar ner de 48 timmarna och håller tummarna att ingen annan drabbas. Jag var beredd att vi ska fira in det nya året hemma, men nu är det andra planer- vi ska fira in det nya året hos barnens farmor och farfar med resten av Gonzalez klanen och jag har inte ens hunnit fundera på nyårskläder!

Var ska ni fira in det nya året? Och kanske viktigaste av allt- med vem?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra Holmrink

    Hade varit intressant om du skrev ett inlägg om amning/flaskmatning och hur ni gjort med era kids o lite varför ni valt så 🙂

  2. mikaela

    Ska fira in det nya året hemma tillsammans med mina barn. Var hela familjen bjudna på fest men pga flera orsaker är vi inte där. Bla ville barnen ha ett nyår hemma klädd i pyjamas o sen är det för mig bara så fruktansvärt jobbigt att vara på fest där alla andra har sin partner med och då sitter man där som nånting udda o konstigt. Näää har det bättre hemma . Visst är jag ensam här också men där är smärtan hanterbart. Hoppas nyåret är över snart, hatar det något innerligt men firar för barnens skull. Hoppas det nya året för glädje med sig. Att vi får vara friska är det viktigaste sen är resten bara extra plus och ingenting är omöjligt. Bara vi kommer över denna helg blir jag nog mitt vanliga glada jag men just nu det lite jobbigt. Gott nytt år till dig o din underbart fina familj.

  3. Mummu

    Den där Mercan är lika fin som våran Merca var…eller😀😀Vi ska till en kompis och fira! Satu Aatu +kids vi önskar er en lycklig nästa år! Ta hand om varandra. Vi älskar er så mycket. 10x❤️Ö:Mummu o Puua😍

stats