My Baby Dolls

Riktigt så snabbt gick det inte

{Reklam för Babyland}

I vanlig ordning flyger dagarna förbi. Är jag den enda som helt missat att klockorna skulle ställas om till sommartid inatt?

Benjamin väckte mig klockan 4 (min digi klocka som lyser på natten) 5 minuter senare tog jag upp mobilen och råkade slänga en blick mot klockan och vips så var den redan lite över 5! Jisses vad tiden verkligen flyger förbi hann jag tänka. Tills jag kollade digi klockan igen och den var fortfarande 4… Efter att jag googlat om sommartid fattade jag. 😅

Andres hade också missat detta och väckte hela huset strax innan klockan egentligen hunnit slå 7 (!)

Vi äter alltid frukost tillsammans på helgerna (veckodagarna är det annorlunda eftersom han pker till jobbet innan barnen gar hunnit vakna) men på helgerna äter vi alla tillsammans, vanligtvis kring klockan 8 för då har dom små ändå hunnit vara vakna lite längre och pappan i huset tycker inte att barnen ska sova bort dagen och frukosten, så kring 8 är det dags att gå upp. Jag kom upp när han låtit som en tupp och sa ”du vet att klockan inte ens är 7 än va?” 🤔

Wops. Han hade också missat och hade liksom bara tittat i mobilen som går över till sommar/vintertid automatiskt.

Men barnen märkte ingenting🙄

Så egentligen var det nog det bästa att vakna så tidigt för vi fick dom i sängs i bra tid ikväll ändå. 😀

Jahop, igår var det Earth Hour. Deltog ni i det? Barnen sprang iväg och släckte ner allt medans jag tände ljus lite här och där och så satt vi i köket, spelade kort och åt godis.

Denna helg har vi ägnat oss åt att vårstäda på våra altan, både fram och baksidan. Andres och barnen har tvättat båda altanen med högtryckstvätt, alltså sååå mycket skit överallt. Sen har vi även monterat upp studsmattan till barnens stora glädje. Dom älskar den och kan hoppa i timmar. Den har dom verkligen längtat efter sen vi plockade bort den i höstas. Paviljongen är uppe och även Melanies lekhus dom hon fick i födelsedags present. Så himla fin, jag visar mer när jag fotat.

Jag skulle vilja köpa nya mattor, lite nya kuddar, blommor, ljus och krukor och göra jättemysigt där ute.

Alltid när årstiderna ändras (eller generellt -alltid 😅) får jag sån lust att boa. fixa och dona. I en storfamilj så letar jag jämt nya fiffiga lösningar för mer utrymme för jag ogillar verkligen prylar överallt! Och det krävs nya lösningar jämt allt eftersom barnen växer och årstiderna ändras.

Nu har jag iaf plockat bort alla vinteroveroller och tjocka mössor och klumpiga vinterskor. Jag har bestämt att det är vår nu. Men vinterjackorna får ligga kvar en stund till. Men jisses vad mycket mer utrymme man fick!

Just nu ligger Olivia & Isabelles vinterjackor i tvätten för dom var helt svarta efter denna helg. (Ja egentligen är dom rosa) Men det är viktigt för mig att barnen har hela & rena kläder på sig. Sen att dom blir smutsiga igen under dagens gång är inga bekymmer- men inga smutsiga jackor/mössor går till skolan efter helgen.

Några bilder från helgen 💭

Benjamin i dom mjukaste kläderna från Livly 😍 Ni hittar dom här🤍

Earth Hour 🌎

Jag och Kevin 🤍
Syskon pyramid ❤️

Mysiga helgmornar (inte idag då)😄

Juste, nattlampan här. Jag brukar ha den på på natten när Benjamin vaknar. Den ger lagom sken så jag ser nånting vid blöjbyte och matning utan att väcka Melanie 💕

Finns i olika färger, nu även en panda variant som Olivia önskar sig. (Hon älskar pandor) Man kan även välja om den ska lysa med fast sken eller skifta färg.

Ni hittar dom HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Felicia

      Karin- de får väl plats för att det är ett ganska stort par/kedjehus? Tror att jag läst ett par gånger att Satu skrivit vilka barn som har vilka rum. Tycker de har det så himla mysigt och fint inrett!

stats