Rensa luften lite | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Rensa luften lite

|| Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar MEDS ||

Torsdag idag och betydligt kyligare än de senaste dagarna. Jag har passat på att vädra ordentligt för att få in friskt luft, det har stått helt still de senaste dagarna så det var ganska skönt med friskt luft i huset.

Idag åker vi till Haninge lite senare än vanligt. Jag väntar en leverans och sen kan jag åka. Passar på att städa och tvätta, det har inte blivit så mycket av det de senaste dagarna. vi har valt att vara ute hela dagen istället för att äntligen njuta av värmen. Soffdynorna har jag dragit ner för att dammsuga och barnen satte igång att bygga koja direkt.
Jag hann också med att möblera om i Olivia & Kevins rum 😀 Jag höll på att leta efter något och tänkte att det är lika bra att möblera om, jag har ändå tänkt göra det och så kanske jag hittar de jag letade efter också. (Men icke.)

Lunchen är på G och jag tar en kort kaffepaus.

Jag beställde lite saker på MEDS häromdagen.
MEDS är Sveriges mobilapotek med licens från Läkemedelsverket. MEDS erbjuder receptbelagda läkemedel samt ett stort utbud av av hälso och skönhetsprodukter. Dom levererar snabbt hem eller dit du befinner dig, ibland inom en timme.

Det blev lite olika solskydd till barnen, krämer, plåster, alvedon, badartiklar osv.
Hur bra som helst att få det hemlevererat.
Kika in på MEDS om det kan finnas något som du har behov av.

Jag har med mig en solskyddsflaska i skötväskan hela tiden. Barnen har verkligen latino pigment och blir bruna oavsett. Men jag har varit mer noggrannare med Danilos ansikte nu när han har skorpa, annars kan de bli värre i solen.
Vilken är eran favorit solskydd?

Här kommer bilder från några dagar sen (jag vet- jag ligger efter, haha)


Många undrade vart Celinas söta klänning är ifrån. den fick hon av Mummu när hon fyllde 3 år och köpt från H&M 🙂


På väg hem till Mummu för att hälsa på 🙂

En vacker dag ska jag ha ett körsbärsträd på tomten. ♡


Kunde inte låta bli att ta en bild, älskar det här!


Alla står i matkö 😀

Funderar på människor som ska skapa konflikter jämt. Hur orkar man?
Människor som verkligen söker sig till konflikter för att få klaga och hitta fel hos andra, förstår dom inte att det tar bara på ens egna energi?
Har du något att säga till en person, tycker du att något är fel eller inte kändes bra?- SÄG DET till personen ifråga istället för att sura och klaga bakom ryggen på den. Det kanske ligger ett missförstånd bakom det hela, kanske det feltolkades, men att börja smutskasta människor och inte ta konflikten med personen så man kan reda ut vad saken gäller är bara så löjligt och fegt.
Jag gillar raka puckar och orkar inte lägga energi på falskhet. So i wont. 😉

Nähe, nu är det dags för lunch. Idag ska vi på Jonathans vernissage i skolan och sen måste jag hinna med att packa inför våran resa till Finland imorgon ♡

Kram och ha en underbar dag och glöm inte att vara rädda om era nära och kära, uppskatta varandra och visa att de betyder något.
XOXO/ Satu

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette Halvorsen

  Hej !
  Detta kanske låter jätte knas men försöker här 🙂
  Jag tror jag är blockad på din Instagram. Antagligen sen många år tillbax då jag va en idiot och skrev dumma saker ibland till folk på nätet.
  Nu vill jag inget hellre än att få följa dig och din familj. Så ber väldigt snällt. Om du kan ta bort min block så ja om följa dig 🙂
  Heter Gumsigumman på Instagram 🙂

 2. Ulrika

  Ett tips som jag fick av en hudläkare för många år sedan är att: smörj in skrubbsår med vitt vaselin på sårrugan när det läker då blir det inga ärr. Viktigt att smörja många gånger/dag 🤗 Lycka till ☀️❤️

 3. JV

  vädrade med hemma när det äntligen kom en skur regn för det behövs om man ska ha trädgården i form och hade med samma tanke med att äntligen få frisk luft in hade dörren öppen i fylla muggar vi har myggnät på vår altandörr så inte massa kryp kommer in har ni det? 😊

 4. JV

  vädrade med hemma när det äntligen kom en skur regn för det behövs om man ska ha trädgården i form och hade med samma tanke med att äntligen få frisk luft in hade dörren öppen i fylla muggar vi har myggnät på vår altandörr som inte massa kryp kommer in har ni det? 😊

Annons
stats