Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Presenter från Uruguay

I förrgår kväll kom barnens faster Ela med familj hem till oss och hälsade på.
Dom har nyligen kommit hem från en 1-månads semester från Chile/Uruguay och hade med sig presenter till barnen 🙂

Kusinen Melina satte på lite låtar till barnen så dom hade disco där på kvällskvisten och jag tänkte att dom aldrig kommer att somna sedan… (fast det gjorde dom, på 2 röda ;-))
Uruguay 22 (94)
Kevin som har blivit lite blyg för människor han inte träffar dagligen började grina när Julio hälsade på honom, eller när han bara tittade på honom… Dom hade blivit jätte bruna också, kanske även det spelade in.
Jonathan var på sitt vanliga bushumör.22 (90) 22 (87)
Danilo & Jonathan fick varsina Uruguay outfits Smiley
Som Andres letat och letat på nätet!
22 (112)uruguay
Nicole, Vanessa, Olivia & Kevin fick varsina badkläder <3 Frågan är bara om gobullen får plats i sina 😉
Uruguay
Även lillasyster i magen fick en underbar set med kläder <3
Uruguaya
Vi fick också en påse med godsaker och så fick barnen en massa småböcker på spanska. Inga ursäkter nu!
uruguay
Tusen tack Ela med familj!

Andres vill också åka till Uruguay med barnen, fast när dem är lite äldre och kanske uppskattar det mera. Det är viktigt att visa barnen sina rötter och besöka ett av deras hemländer.

Har ni/era barn ursprung från annat land än Sverige?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannastralman
  hannastralman

  Försöker också få mina barn att prata spanska men det går trögt. Min mans mamma är polska så vi har tänkt att ta med barnen till polen framöver. Vi bor dock på andra sidan atlanten så just nu blir det att ta med barnen till Sverige för att hälsa på släkten där. Vi åker 1 gång om året.

 2. Ellinor

  Mina barns pappa kommer från irak. Jag har skrivit förut men skriver gärna igen att du har en jättebra blogg ja kikar in flera gånger om dagen för att se om du skrivit något nytt inlägg 🙂 du har en jättefin familj. Vart köper du kläderna till era barn dom är alltid så fina? 🙂

 3. Annika

  Min man är kurd från Irak, de rötterna känns för farliga att besöka. Bilder & berättelser får räcka för barnen och farmors goda kurdiska mat 🙂

 4. Lisa

  Ja min dotters pappa är från Colombia, han kom hit när han var 13 år.
  Det är ganska dyrt att åka dit så min dotter har aldrig varit där, och han var där sist år 2000..
  Vilka fina presenter barnen fick <3

 5. E

  Ja både jag och min mans ursprung är turkiska. Jag är född här. Vi försöker besöka Turkiet åtminstone en gång per år. Mest på somrarna då barnen har sommarlov från skolan. Vi har hus där också.

 6. pernilla

  vi åker varje år till norra irak eftsom min sons pappa kommer därifrån får se hur de blir nästa år då vi ska få ett barn till nu i oktober min son o man är där nu i kurdistan o jag är kvar i sverige tufft är de o vara utan min 4 åring kram

 7. Malin

  Mina barns pappa är ifrån Chile 🙂 han kom hit till Sverige -87
  Sist han var till Chile var -91
  Nu är det tänkt att vi ska dit 1/1-16 🙂 ska bli verkligen spännande

 8. Annika

  Min mormor är från Finland och pappa från Skottland. Finland har jag aldrig haft någon kontakt med, men Skottland har jag besökt regelbundet under barndomen och som vuxen. Har farföräldrar och alla kusiner där. Spännande för era barn med sina ursprung!

 9. Colette

  Ja våra barn har ursprung från Frankrike då jag kommer därifrån 🙂 samt från Island då deras pappa är isländsk. Vi är på Island 2-3 gånger per år och i Frankrike nästan lika ofta. Nu har både jag och min man tur att vi kan resa mycket och jobba hemifrån, hade vi haft vanliga jobb hade det inte gått att resa så mycket. Barnens skola har också varit väldigt förstående och hjälpsamma i vårt resande men ibland har inte alla barn kunnat följa med. Jag jobbar som musiker och försöker så ofta jag kan ta med något av barnen när jag reser iväg så att de får se världen 🙂 (sålänge de vill själva såklart och inte hamnar efter i skolan).
  Till Chile/Uruguay är det ju ganska långt så förstår att det blir ett större projekt att resa dit. Men när de blir äldre hoppas jag ni får möjlighet att visa era barn det 🙂
  Kramar Colette

 10. Sandra

  Så roligt med böckerna! Kan tänka mig att det är svårt att få tag på så många ifrån Sverige annars. Själv har jag tyskt ursprung 🙂 mina föräldrar är båda från Tyskland men jag är född är… så när jag var liten pratade jag en salig blandning av språken!

stats