My Baby Dolls

Pöpelkaisa # 1 !!!

Nu hinner jag sitta här vid datorn en liten stund, betala räkningar och skicka mail och kolla igenom några viktiga papper som måste skickas iväg. Såsom att Andres måste skriva över föräldrapenningdagar på mig t ex.
Barnen leker för fullt, det är tydligen mamma-pappa-barn lekar som är poppis.
 
Olivia sitter här på sin baby-sitter bredvid mig och snackar för fullt med sakerna som hänger i bågen.
Jösses den flickan alltså. Kanske hon borde flytta ut från vårat rum tidigare än tänkt!  Hon har alltid sovit jätte bra på nätterna, hon vill ha mat en eller två gånger och sen somnar hon snabbt om. Men (!) de senaste nätterna har hon fått för sig att vakna flera gånger på natten och prata. VEM i helsinki ska hon ligga där och prata med sådär mitt på natten?? Kanske hon är lika knasig som mamman sin på natten.
Så inatt låg hon och pratade och jollrade och sjöng för sig själv i över en timme och höll mig vaken.
Det låter ju gulligt och allt det där, men mitt på natten? Näe… Jag stoppade nappen i hennes mun i hopp om att hon fattar vinken, men det hindrade inte våran lilla sångfågel inte. Bara spottade ut den igen och fortsatte sitt samtal.
Nukke & Bessa- släng er i väggen, det här är Pöpelkaisa # 1!
 
(Puua har döpt Nicole till ”Pöpelkaisa” för att hon pratar sååå mycket jämt. Och även Bessa får heta så ibland när man inte får tyst på henen, annars så är Puuas smeknamn på Bessa ”Pripastiina”)
 
Får se hur länge  hon stannar innan hon blir utslängd från rummet. Hahaha…
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jozzan

    Hej! Vad skönt att du fick nya stövlar. 🙂 Med mig oss är det så bra! Så skönt med helg! Jag får se på bloggen din vad ni ska ha för er. Kram och trevlig helg på er alla 🙂

  2. Jozzan

    Hej! Vad skönt att du fick nya stövlar. 🙂 Med mig oss är det så bra! Så skönt med helg! Jag får se på bloggen din vad ni ska ha för er. Kram och trevlig helg på er alla 🙂

stats