Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Planerar för fullt

Halloj, hej ute i stugorna!

En ny vecka har kickat igång och nu räknar vi ner till Isabelles födelsedag & höstlovet.

Snart blir du 3 år mitt lilla hjärta!

Melanie är helt frisk, hon är åter sitt glada jag igen och det är så underbart att se. Verkligen så jobbigt när de små blir sjuka, hon orkade inte le, inte “prata” inte leka, bara vara i famnen. Men nu är hon glad (som ni kan se) och matlusten är tillbaka.

Man skulle kunna tro att hon ska få tänder så blöt tröja som hon har här, men en trevlig storasyster (Isabelle) gav henne lite vatten innan jag skulle ta bilden… Jag behöver ha haklapp på henne.🙈

Jag har kommit in i en riktig boa-period här hemma och planerar för fullt hur jag vill ha rummen.

Igår åkte vi till IKEA för att handla hyllor till våran “tvättstuga.” Är det något jag verkligen ogillar så är det öppna hyllor så att man ser precis allting på hyllorna, det ger ett stökigt intryck så nu så köpte vi en garderob och byggde till hyllor däri, så där ska jag förvara ljus, blöjor, tvätt & sköljmedel och annat kram som måste ta vägen nånstans, och även tvättkorgarna får plats så man slipper se de växande högarna😅 Köpte några nya förvaringslådor så att dem matchar och allt inte är helt olika- vilket också ger ett rörigt intryck. 😅🙈

Seeen… kom jag på en ide på vart vi kan bygga till ett nytt rum! (Andres blir galen på mina briljanta ideer) Just nu har vi endast 4 sovrum och visserligen har vi löst just rummen superbra och det är inte trångt för nån osv, men några extra rum skulle inte skada, speciellt när barnen blir lite äldre 😉 För min del skulle jag lätt kunna ge upp vårt sovrum och flytta ner till vardagsrummet och ordna en fiffig lösning och ge rummet till barnen istället, men just nu är det inte aktuellt i och med att Melanie & bebis sen ska sova där. Om jag inte hittar en lösning där nere istället😂

Hur som helst, det är en tanke. Speciellt när dom skulle behöva rummet mer än mig som bara är där 5 timmar per dygn..

Så där är mina tankar just nu- att bygga ett nytt sovrum på övreplan.

Puua och Mummu var här idag och jag visade Puua (aka byggmästare) min ide och han tyckte att det lät bra. Jeeey! Fortsättning på dem tankarna följer… 😉

Ni hör ju, min boa period är i full gång, det blir så när hösten och kylan kommer och man spenderar mer tid inomhus, då vill jag förnya lite, göra allt mysigt och ombonat… Fixa och dona, organisera och rensa som aldrig förr. Älskar det! Så i mitt huvud planerar och inreder jag nya rum och jag kan vakna upp och komma på en smart ide😄

Att ha stor familj kräver organisering, ordning och reda och barnen växer ju och peecis när man fått saker att funka så kommer nästa fas och det gäller att hänga med. Vem ska dela rum med vem? Ska nån ga eget rum? Vilka rum passar böst vems behov? Vad behövs bytas ut, vad är helt onödigt och vad behöver dom? Jag har sååå många tankar att jag blir helt till mig och barnen kommer med riktigt bra önskemål som gör allt extra kul. Men en sak i taget nu.

Gillar du inredning?

Vill ni se hur våra rum ser ut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  JAAAAAA… SNÄLLA VISA HUR NI BOR!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ÄVEN I LÅDOR OCH SKÅP!!!!! HUR DU ORGANISERAR ALLT!!! För mig är det ett mysterium hur du får det att funka!! 😃😃😃😃 Älskar dig och din blogg 😉😍😍😍😍

 2. Carro

  Älskar inredning och tycker allt i detta inlägg låter spännande. Du får gärna visa mer från ert hus. Det vi har sett är vardagsrum, kök-ish, någons barnrum-ish. Skulle vilja se mer! Badrum, tvättstuga, hall, plan två… SNÄLLA! Jag går igång på inredning och organisation och känner direkt att jag börjar fundera över hur man skulle gjort med barnrum om jag hade behövt. Såg så bra bilder på Pinterest där ett sovrum delades i två med en vägg som bildar sängarna (översäng i ena och undersäng i andra).

 3. Elisabeth

  Det där känner jag igen. En familj är ju dynamisk och hemmet måste vara flexibelt. Min man ser direkt på mig vad som är på gång när jag sitter med huvudet lätt böjt bakåt och stirrar in i väggen😂Då planerar jag nästa projekt som HAN måste förverkliga🤪

 4. Alex

  Jag älskar inredning 😍 du skulle se mitt pinterest flöde 😅 har inga barn men kan ju bra planera i fòrväg 😂🙈 skulle gärna se era barns rum 😎och skulle vara roligt att se er planlösning också om du är bekväm med det…en annan sak jag älskar att se på 😅

 5. Johanna

  JA! Vill läsa mer om dina idéer, se mer av er inredning o olika lösningar o se hur ni har det! Mer mer mer! 😊

 6. Lisa

  Så roligt att få planera rum. Här har våra 4 pojkar egna rum och lillasyster sover inne hos oss. Hon kommer att få dela rum senare med storebror som är närmast i ålder, ta vårat sovrum och så klämmer maken och jag in vår säng i det minsta sovrummet. Mer plats behöver inte vi. Vi bor i radhus i Tullinge fördelat på tre plan.

 7. Alex

  Hej! Vet ju att du pratat om att du hämtar och lämnar saker på vinden ibland. Det går inte att bygga ett rum där? Har bekanta som bor i radhus i området där vi bor och där har många valt att isolera och inreda rum på vindarna (men beror så klart på vilken takhöjd man har och vad man får/kan göra enligt bygglov, föreningar osv). Bara en tanke 🙂

 8. Maria

  Ja gärna det! Är i tankarna om nya sängar så gärna tips på det för barn med😊 förvaring är alltid bra! Här samlas saker på nedervåningen då ingen av mina två barn vill vara ”själv” på övervåningen

 9. Hanna

  Det låter jättespännande! Ja, det vore superkul att få se bilder från framför allt de stora barnens rum tycker jag💜

 10. Magdalena

  Jaaa! Jag vill se era rum! Allihop! Så nyfiken på hur ni löst förvaring, sovplatser osv osv med så stor familj. Alltid kul att se hur andra löst sånt och få tips och idéer 👍 dessutom verkar du ha sån ordning på allt, jag är grymt imponerad och lånar gärna några av dina lösningar för att få till det både snyggt och funktionellt. Så, bildbomba oss gärna 👍😁

stats