My Baby Dolls

*PIIIIIP*

Vilken natt hörni. Jag gick och la mig strax efter midnatt och tji fick jag en jobbig natt också med hela 37 (!) uppvak.

Benjamins vanliga, han har tappat nappen, eller vill ha vatten, Melanie som söker efter mig och plötsligt får jag en box i ansiktet eller så lägger hon sig på mig så jag får ingen luft… Kevin kom och var jätteledsen för gan hade mardrömmar, så han fick krypa upp i sängen han med. Sen väckte han mig flera gånger för att tala om för mig att han inte har somnat ännu… Och ytterligare några gånger för att säga att han är fortfarande rädd. Så jag hämtade en av småttisarnas nattlampor till honom, då gömde han sig under täcket med den. Jag försökte förklara att det var bara en läskig dröm, men ni vet ju hur det kan kännas ibland som att det är verkligt. Sen kom Celina också. Hon berättade att hon ska till skolan idag, att hon skulle sova en stund till. Hello yes? Man brukar göra det 3:30 tiden på natten… Isabelle har varit och vandrat runt bara, snackat en massa så jag har lagt henne i sin egen säng flera gånger, men när jag vaknar av att Melanie sparkar mig för 4788227 gången så såg jag att Bebo sov i min säng hon också. Sen höll dom på och väcka varandra. DET är det allra jobbigaste.

Funderar starkt på att flytta ut Melanie från rummet, men jag tänker att det är nog smartast att rida ut hennes separationsångest först.

Från våran ”huomenta/godmorgon” video.

Jag tänkte att vi kanske kan sova en stund efter lunch, allihopa för jag var redo att gå och lägga mig för natten redan vid lunch, haha, men just då hade jag ju bokat Nicoles samtal så det gick ju inte. Idag hade jag den sista utvecklingssamtalet för i år (hallelujah moment). Nicole var så nervös, men det gick bra.

Sen hade jag två BVC besök inbokade. En läkartid för Benjamin där dom kollade vikt, längd, huvudomfång, mage, lungor, höfter, om han kunde leka titt-ut och om han kunde använda klossar. Allt gick jätte bra och sen var det dags för Isabelles 4-årskontroll.

Alltså. Hon är en virvelvind helt enkelt, med energi för en arme och blir över. Som en 4-åring ska vara i guess?

Munmask är fortfarande obligatoriskt här på BVC.

Längd och vikt gick bra. Syntestet gick väl helt ok. Hörseltestet gick åt helsinki. Hon skulle alltså sätta på sig hörlurar och när hon hör ett pip ska hon ta en en kastanj ur en låda och lägga i en annan låda. Hon fick på sig hörlurarna och satt tyst.

”Isabelle vad ska man göra när man hör från lurarna?” frågar sköterskan när kastanjerna låg fint kvar i lådan. ”Sjunga lite kanske?” svarar Bebo. För det gör hon ju när hon har sina hörlurar hemma. Så hon förklarar igen. Bebo nickar att hon förstår.

*PIIIIIIP*

Och Bebo sitter där och pillar på kastanjerna och fån ler.

Sköterskan börjar nog tröttna lite för att det tar tid.. så jag säger till vad hon ska göra.

*PIIIIP*

Jäklar vad hon börjar skyffla kastanjer in i den andra lådan. ?

Isabelle har inga filter, hon gör lite som hon tycker passar och säger precis vad hon tycker. Hon sa att nu känns det här väldigt tråkigt och hon vill gå hem nu.

Sköterskan sa att om hon inte gör detta ordentligt nu så får hon komma tillbaka. Sen går hon ut och skickar en annan sköterska och då går det bättre. Hon koncentrerar sig och lägger dessa kastanjer äääntligen i lådan och blir godkänd. Phew.

Hon fick spela memory också, fick lite ris och ros men till slut fattade hon vinken. Kom att tänka på att vi har nog aldrig spelat memo med henne innan? Innan hennes kalas med andra ord, för hon fick ett memory spel i present när hon fyllde år som hon spelade, men inte innan det. ? *my bad*

Mitt huvudvärk håller på och tar slut på min sista energi, det är nog från en kombo med för lite sömn och för mycket stress. Jag hoppas verkligen att morgondagen blir bättre?

Nu tar jag ett varmt bad och sedan ska jag slänga mig på soffan innan jag nattar kudden. ❤️

Tack för att ni finns❤️

När Mela fått tag på Celinas gömda pennor…
Yngst & äldst
Nuuu baddags!

Hir mår ni? Har ni haft en bra dag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catarina

  Fina du, ta hand om dig och tänk på att ditt mående är viktigt ?? Hoppas natten och morgondagen blir lugnare ?

 2. Catarina (nackacattis)

  Fina du, ta hand om dig och tänk på att ditt mående är viktigt ?? Hoppas natten och morgondagen blir lugnare ?

 3. Sanna

  Usch för sånna nätter!? Men alltså, hur får du o Andres plats i sängen??? Jag tycker det blir trångt .med ETT barn i sängen! ? Håller tummarna för en bättre natt i natt!!?

 4. Maria

  37 st uppvak!!! Att du står på benen är helt otroligt. Förstår ju att inte varje natt är så här illa men tar du alla uppvak/nätter? Delar ni inte så att du någon gång får koppla av? Stor kram!!

stats