Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Parken Zoo VIP 2018

Vilken härlig dag vi har haft idag!
Vi var VIP bjudna till säsongspremiären på Parken Zoo av Loppi Sverige (där jag bloggar) och vi hade verkligen en toppendag! Först glömde vi ju Isabelles snuttis med napp hemma så vi fick vända om- men är vi var på väg igen var det faktiskt nöjda och väldigt förväntansfulla barn i bilen. Hela vägen!

Vi inledde dagen med att äta god hamburger lunch tillsammans med massa smarrigheter, träffade en massa bekanta ansikten, så himla kul att träffa alla!, verkligen jätte mysigt och jag hade önskat att vi hade haft en bättre chans att prata ikapp om allt möjligt. ♡

Fina Mirka ♡ Vi får ses snart igen!


Vi traskade vidare för att se på djuren. Och vilket väder vi fick- helt på vår sida med strålande solsken och varmt, kunde inte ha fått det bättre.

Lejon, tigrar och svarta jaguaren kunde jag ha stått och tittat på hur länge som helst, så fina och mäktiga djur.


Våra barn älskar att vara på Mini-Zoo, vilket vuxit sedan sist. Djuren går fritt och man får strosa runt där inne och känna och klappa på getter, grisar, får, kaniner osv. Sen finns också massor av små lekplatser för barnen att leka av sig på lite här och där på parken numera, väldigt trevligt och man väntade bara på att Celina ska skrika- ÅÅÅ ruchkaaanaaaa! ….


Mitt lilla och stora hjärta 🙂


Liten glasspaus ♡


Celina älskade de söta aporna, eller monos som hon säger (=mono är apa på spanska)
Dom tog hennes glass gjorde dom också.


Nicoles coola t-shirt med riktigt bra budskap som vi gick hem i ett samarbete med ClubXPRS
Nice IS the new cool. right?
Isabelle var så snäll hela dagen <3 Nästa år kommer hon nog att tycka att det är mer spännande med djurpark än nu… 😀 Nu sitter hon och är så himla koncentrerad på att få käka upp sina fötter fast hon har ett stort lejon precis bredvid sig, haha!


Tiden gick så himla fort tyckte jag. Vi fick skynda oss till tivolit så barnen hann åka! Jag blir så lätt yr nuförtiden, klarar knappt av att gunga ens 😀 Men jag fick åka med i allt ändå för Kevin och Celinas skull. Vad gör man inte 😉
Dom åkte allt!
Sen testade vi lyckan också och hr och häpna så vann vi! (Eller- Andres & Olivia vann.)

Tak för en fantastisk dag Parken Zoo och Loppi Sverige!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Viljen toppendag ni har haft.Vi måste börja planeta in vårt Parken Zoo besök.Tycker personligen att Parken Zoo är bättre än Kolmården eller Furuvik🤔

 2. Emelie

  Hej!
  Tack för en superbra blogg.

  Dock är jag nyfiken hur du/ni tänker att stödja att vilda djur (lejon, zebra, gepard osv) hålls i fångenskap?? Vilda djur ska leva i det vilda och i sin egen riktiga miljö. Att ha åskådare kan stressa de väldigt mycket så att de mår ännu mer dåligt.
  Är ni nyfikna på vilda djur, titta på animal planet eller liknande. Förstår det inte är samma sak men det är inte OK att stödja zoo/djurparker.

 3. 3barns mamma

  Hej fina satu!

  Snälla svara på detta inlägg så du kan hjälpa mig!

  Jag har “endast” 3 barn. Men när vi ska gå till någon större park så är mitt problem att alla springer åt olika håll och är livrädd att tappa bort dem! HUR gör ni? Snälla tipsa mig för jag håller mig nu borta från större platser är så rädd.

 4. Tessie

  Vilken dag ni haft! Vad kul att ni vann hem största vinsten x 2 också – den där enorma chokladen skulle jag inte tacka nej till nu (gravid som jag är 😉 )

stats