Påfyllning till Isabelle | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Påfyllning till Isabelle

Åter igen håller jag på att rensa bland barnens kläder och nu måste jag inse att jag behöver en större garderob till Danilo & Jonathan dom delar på en just nu och jag kan knappt stänga deras lådor.

Snart är det vår och så även sommar- den bästa årstiden enligt mig och i år är det mycket sommarkläder som behöver inhandlas mer eller mindre till alla 8 barnen.
Isabelle har vuxit ur sin storlek och allt behöver fyllas på i storlek 68 just nu. Precis allt.

I samarbete med New Heaven beställde jag hem lite nytt till henne, så himla fina kläder!

Nya hoodies till Danilo & Jonathan blev det också. Så kul att hitta en butik som har lite annorlunda barnkläder i alla “basic” butiker överallt som alla har. Priserna är också bra och dom har storlekar från 50 upp till 140. Kika in!

Idag har vi varit ute i stort sett hela dagen, Andres har dragit linje till stängsel, Puua har klippt gräs och jag har krattat massor. Vi köpte två små krattor till barnen idag också, så dem får hjälpa till.

Jag har varit hurtig idag och hunnit med att träna också. Sååå segt att börja med det igen. När kvällen kommer är jag ändå i godislådan och rotar 😀 Någon som känner igen sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria 7barns mamma

    Brukar oxå köpa från New heaven, dom har väldigt fina kläder..
    Rota i godislådan, absolut.. man gör nog oftast de för att man är lite trött på kvällen o vill ha snabb energi för att orka hålla sig vaken när barnen sover 😊😁..

Annons
stats