My Baby Dolls

Packar och fixar

God morgon! Ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockorna?
Jag hade inte en blekaste aning, haha, tur att min mamma sms:ade mig igårkväll 😉
Jag inbillade mig att vi fick sova en extra timme denna morgon. 😉 När man ställer om klockan till vinter tid är inte lika omställning som att ändra till sommartid, tycker ni inte det?

Jag håller på att packa. Alltså jag lovar, jag springer runt som en yrhöna och stressar upp hela familjen. Jag började packa igår, men insåg att några av plaggen ligger i tvättkorgen, så det var bara att tvätta. Försöker ta med oss så lite som möjligt, det blir ju ändå ganska mycket att bära då vi är så många. Jo, jag springer runt och plockar och funderar medans barnen springer runtomkring och tar ut leksaker från rummen och tjafsar. Seriously- Ni som känner mig vet att jag går ingenstans innan hemmet är fint. Det ska vara i ordning och helst dammsuget också. Annars blir det pannkaka. ”Jag ska bara”- brukar det låta innan man får mig utanför dörren. Det ska vara rent och fint när vi kommer hem igen, för hur kul är det att komma hem till stök och oreda efter en resa?

Nicole & Vanessa ville ta med sig egna ryggsäckar att bära kläderna i, annars så har vi allt tillsammans. Det är inte nån värre katastrof om vi skulle glömma ta med oss något, det finns ju affärer i Helsingfors också 😉

IMG_1186
Ska bli skönt att komma iväg på en minisemester såhär, sommaren blev ju inte riktigt som tänkt- så barnen har längtat efter att få åka båt till Finland. Detta blir Celinas första båtresa och första Finlandstripp. Såå spännande!

Vi ska alltså åka till Helsingfors och vara borta i några nätter.
Andres har lite ärenden att göra, så jag tänkte passa på att gå på klappjakt kanske 😉

Förhoppningsvis träffar vi min gravida vän så jag kan ge dessa:
Massvis med kläder och babysaker 😉
IMG_1187

Nähep, om jag inte ska kontrollera väskorna igen.
Andres, Olivia och Danilo är iväg och handlar alvedon till Celina och våtservetter. Hennes feber kommer och går.
Vagnens hjul behöver pumpas. (Jag har aldrig haft detta problem tidigare)

Idag klockan 16:00 avslutas tävlingen i samarbete med Fisher-Price där en kassa apparat ligger på potten!
Ni har alltså fortfarande chansen att vara med!
Ni hittar till tävlings inlägget HÄR!

mybabydolls (9)
Bjuder på en bild på min dregel Celina 😀

Ha en fin dag, kika in senare igen för vinnaren av tävlingen! 😉

Och just ja- jag har ordnat upp med lite inlägg som kommer att dyka upp tidsinställt, så att bloggen rullar på fast jag är i Finland. Så kika in vetja! Jag ska försöka blogga därifrån också, och så kan ni följa mig via instagram- @mybabydolls heter jag! FÖLJ! 😉

Kramar! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MammaLinda

  Åh så härligt med en minisemester! Hoppas att ni har det helt fantastiskt underbart! Är det tänder på G hos Celina och att det är därför hon dregglar? Så grymt sötis!! Min minste går från 8 tänder till 16 tänder!!! Snacka om att få allt på en gång. Han dregglar ju inte så klart, men är NÅGOT gnällig på nätterna. Stackars lille killen!!!

  Ta hand om er och ha en underbar resa!!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 2. Lotta

  Et voi uskoa miten minua nyt harmittaa..!! Bongasin juuri Instagramista että olette matkalla Serenadella. Itse olen töissä siellä ja jäin juuri edellispäivänä pois laivasta Helsingissä 14 päivän työputken jälkeen! Olisi ollut ihan mahtavaa törmätä teihin ”omalla” laivalla 🙂 Olisin taatusti tullut tunnustamaan seuraavani teidän blogia 😉 Nyt voin vaan tyytyä toivomaan että teillä oli oikein onnistunut laivamatka ja tulette kyytiin joku toinen kerta 🙂 Ehkä silloin törmäämme!
  Nauttikaa lomastanne Helsingissä!!

 3. Mikaela

  Hoppas ni får en riktigt härlig resa. Själv drömmer jag också om en kryssning o då några dagar i Stockholm eftersom jag bor i Finland. Det bästa med kryssningar är ju att då är man bara tillsammans. God mat, massa godis på det o man får bara sitta med en kaffe när barnen leker.

stats