My Baby Dolls

På väg hem… Zzz

På väg hem nu… Längtar efter ett varmt bad och min säng….
De 3 minsta slocknade i bilen så fort vi åkte iväg. Jobbigt att vara ute i friska luften hela dagen 😀
Hur har ni haft det idag?
Kram kram!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  jo jag mår bra fast på morgonen inte alls likabra roligt att följa dig man får ideer m.m här tycker folk att det är konstigt med många barn :/
  du kan följas på fb om du vill då ja är en mamma till snart 6 28 i sep hoppas du får en fin dag

 2. madeleine

  hej vad härligt att se att det finns mer unga tjejer som väntar nr 6 jag här kommer våran bebis nr 6i vinter ^^ vi har nu 3 flickor 2 pojkar

 3. Anki

  När jag har städat klart o ätit en sen lunch brukar jag åka och veckohandla på fredagarna. Det gjorde jag idag oxå men idag när jag var klar med städandet åt jag min lunch ute på trappan i den varma vårsolen. Jätteskönt och hade kunnat sitta där en bra stund men bara att knalla in i duschen så jag till slut kom iväg o handlade lite mat mm
  Kramar från Skåneland

 4. madde

  jo jag mår bra fast på morgonen inte alls likabra roligt att följa dig man får ideer m.m här tycker folk att det är konstigt med många barn :/
  du kan följas på fb om du vill då ja är en mamma till snart 6 28 i sep hoppas du får en fin dag

 5. madeleine

  hej vad härligt att se att det finns mer unga tjejer som väntar nr 6 jag här kommer våran bebis nr 6i vinter ^^ vi har nu 3 flickor 2 pojkar

 6. Anki

  När jag har städat klart o ätit en sen lunch brukar jag åka och veckohandla på fredagarna. Det gjorde jag idag oxå men idag när jag var klar med städandet åt jag min lunch ute på trappan i den varma vårsolen. Jätteskönt och hade kunnat sitta där en bra stund men bara att knalla in i duschen så jag till slut kom iväg o handlade lite mat mm
  Kramar från Skåneland

stats