My Baby Dolls

One Kid a Day- Vanessa Daniella Susanna.

Då har vi kommit fram till nästa barn, min bebis nummer två- Vanessa, våran älskade virvelvind.
Hon var den snällaste och enklaste bebis som någonsin funnits. Hon fick tidigt smeknamnet ”Bessa Enkeli.”
(Bessa eftersom Nicole inte kunde säga Vanessa, och så ”Enkeli” eftersom hon var som en ängel.)
Så himla nöjd med livet. Alltid så snäll och lugn och hängde liksom bara med. -Men sen- när hon blev ungefär 1 ½ år kom hennes egen vilja och temperament fram ordentligt 😀 En helt ny karaktär hade vuxit fram och fortsatte växa fram starkare och starkare.

Vanessa Gonzalez
Namn-
 Vanessa Daniella Susanna.
Smeknamn- Bessa. Men mina kompisar kallas mig för Vanice.
Ålder- Just nu är jag 7 år. Jag fyller 8 den 26:e juni!

Ögonfärg- Grön/bruna.

Favoritfärg- Lila.

Favoritmat- Hamburgare.

Mat som jag inte tycker om- Champinjoner.

Detta äter jag helst på fredagsmys- Gurka med dipp.

Det här gör mig glad- Att vi ska åka till Cypern.

Det här gör mig arg- När någon irriterar mig.

Det här gör mig ledsen- När någon slår mig.

Det här är jag bra på- Läsa.

Det här behöver jag öva mer på– Åka airboard.

Jag tycker om att- Bada. Och sjunga och dansa, det är det bästa som jag vet!

Jag tycker inte om att- Göra armövningar i skolan, det är jätte tråkigt!

Min favorit djur är- Hund.

Jag längtar efter att- Bada i Cypern och när vi ska åka till mosters stuga.

Dagens bästa- Att vi åt på ChopChop.

Dagens sämsta- Jag sprang så mycket att jag skadade benet.

Det här är jag rädd för- Spindlar!

Dagens roligaste– Att det bara är en dag kvar i skolan, sen har jag sommarlov.

När jag blir stor ska jag- Jobba på H&M och vara världs stjärna. Eller nej, jag ska inte alls jobba på H&M, jag ska bara bli sångerska.

Vad är jobbigast med att vara ett barn- Att man inte får bestämma. Man kan inte bara gå in i affären och handla vad man vill.

Under sommarlovet ska jag- BADA!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Älskade älskade dotter.
You sure are one of a kind.
Jag beundrar dig på så många sätt, du är så stark i dig själv och du har väldigt bestämda åsikter om allt.
Du vet precis vad du vill och och hur du ska komma dit. Du är törstig efter kunskap, du älskar att lära dig om olika saker och du har topp poäng i skolan och allt du tar dig för. Du är otroligt kreativ och använder din fantasi så mycket att jag ofta tappar hakan över allt som du skapar.
Du är min förebild- Du ger aldrig upp!

Du är en rolig prick och dagarna blir aldrig tråkiga med dig.
Du är också envis som en gammal åsna vilket leder oss till många konflikter.
Du har ett hett temperament (jag skyller på att du ärvt det från din pappa) och du kan tända till för minsta lilla saker som känns orättvisa för dig. Ibland vet jag inte hur jag ska hantera dessa utbrott och jag blir gråhårig över alla diskussioner och konflikter med dig. Älskade Vanessa, om du bara visste hur värdefull och älskad du är. ♡
Ändra dig aldrig för någon. Du kommer att gå hur långt som helst, du kan bli precis vad du än önskar och bestämmer dig för- och vad det än blir så kommer jag att stå och heja på dig hela vägen. Alltid vid din sida.

Älskar dig för alltid.
Vanessa GonzalezGonzalez Vanessa

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Ååå så vackert skrivet!! Blev helt rörd och tårögd. Du är verkligen duktig med bokstäver Satu.
  Ha en fin långhelg nu, kram!

 2. Minna

  Riktig virvelvind Enkeli 🙂 Bra ha egen vilja och var målmedveten.Bessa kommer gå långt.Blir säkert sångerska! Då kan jag berätta om 10år när hon är kändis att jag kände henne minnsann redan som barn 🙂

 3. Prematurmamman

  Åh vad fint, blev lite tårögd.. Fina Vanessa, påminner mig på många sätt om min son.

stats