My Baby Dolls

One- Kid- a- Day DANILO

Hej allihopa!

Jag började med Danilos intervju redan före helgen men hann inte bli klar då. Sen tog vi en paus under helgen då alla har varit iväg på lite egna äventyr och sen har vi bara passat på att umgås utan mobiler på kvällen❤️

Dessa intervjuer tar tiiid? Ju längre tid desto mindre barnen blir ??

Men nu kör vi igång igen och näst på tur är en av twinsen- Danilo.

Vad heter du?- Danilo Stefan Andres Gonzlez. Eller tvärtom?

Danilo– Det har jag ingen aning om vem det är. Mamma gillade namnet.

Stefan– Efter din bror, mamma. Mellannamn kallas det.
Andres– Efter pappa.

Hur många år är du?– Jag är 11, fyller tolv nästa månad.
Hur lång är du- Sist jag mätte mig var jag 153 cm.

Vad har du för smeknamn?– Dano, Kockis. Och Melanie kallar mig för Culo av nån konstig anledning.. (rumpa på spanska)

Favoritfärg– Ljusblå
Favorit årstid– Sommar. Då är det varmt och det finns fler vänner ute (tjejer) Man kan bada och så slipper man ta på sig så mycket kläder.
Favoritmat– Tacos.

Godis eller chips?– Chips. Sour cream & onion.

Favoritdjur– Lejon. Han är vass. Som jag.
Favorit film– Jag ingen aning.
Favorit serie- Bonusfamiljen eller Solsidan.

Favorit teckat?– Kalle Anka!

Vad gillar du att göra på fritiden?– Vara ute, jag gillar också att brottas.

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara?- Snabbhet.

“VEM AV SYSKONEN” Frågor:

Hur många syskon har du?– Med mig inräknat är vi 13.

Om du fick byta plats med någon i familjen, vem skulle det vara och varför?- Benjamin. Han är så gosig.

Hur känns det att vara #3 i syskonskaran?– Det känns kul. Ahaa, du vill att jag motiverar? Det känns kul att vara i topp tre för att de mindre barnen ser upp till en och mam får mer ansvar. Det är mäktigt.

Vad är det bästa/sämsta med att vara tvilling?- Det bästa är att man delar tankar med sin tvilling. Det sämsta är att han tror att han ska bestämma allt.
Vad är roligast med så många syskon?– Man har alltid någon att vara med.
Vad är tråkigast med så många syskon?– Man bråkar en del.
Vill du ha fler syskon?– Jaa! Lätt.
Vad är det bästa/sämsta med mamma?– Det bästa att hon alltid finns där, stöttar en, om man mår dåligt så fångar hon upp det, hon är förståndig. Det sämsta är att hon kan missförstå saker ibland. On jag tex tappar ett ljus så kan hon komma och ropa om det brinner.
Vad är det bästa/sämsta med pappa?- Det bästa är att han låter mig följa med honom till jobbet. Det sämsta är att han kan vara lite tjurig.

Vem hjälper till mest utan att man behöver be om det? – Jag. Ibland Olivia.

Vem hjälper till minst?- Nicole & Vanessa.

Vilket syskon är snällast?– Kevin och jag såklart.
Busigast– Bebo.
Lugnast– Förutom jag är det Kevin.
Bråkigast– Jonathan.
Smartast– Jag. Och Vanessa.
Vem har mest otur: Vanessa. En gång Vanessa- alltid Vanessa.
Vem kommer du bäst överrens med?– Olivia.

Vem delar du rum med?- Jonathan.

Roligast– Bebo faktiskt. Hon skämmer ut oss alltid.
Surast– Jonathan.

Gulligaste– Benjamin & Mela.
Omtänksammast– Kevin och jag.

Vem är modigast– Jag och Vanessa
Vem är blygast?– Kevin
Vem pratar mest– Olivia.
Vem skrattar mest– Olivia. Hon skrattar åt sin egna grejer hela tiden.
Vem kommer att bli rikast- Jag. Jag tror på en bra utbildning och bra jobb.

Vem gillar att städa mest- Av barnen? Jag gör det utan att gnälla. Så jag.
Vem är stökigast– Jonathan.
Vem är din bästis i familjen- Jonathan.

Vem är bäst på att sjunga?– Vanessa.
Vem kommer att gifta sig först?- Jag tror att det kommer att bli Vanessa. Hon kommer att träffa någon hon gillar.

Vem får flest barn- Nicole.


Tror du att du kommer att få egna barn & hur många?– Jag tror att jag kommer att få 4 barn.

Vem är din förebild och varför- Mamma. Hon är klarar av allt.

Senast jag skrattade högt- Idag när min kusin Javi drog något skämt.

Senast jag grät- Det minns jag inte ens.

Det här är jag bra på- Göra volter.

Det här behöver jag öva mer på– Göra bakåt volter

Favorit ämne i skolan?- Idrott

Tråkigaste i skolan?- Matte

Jag tycker inte om att- Bråka. Kan man säga det?
Jag tycker om att– Hoppa på trampolin.

Jag längtar efter- Min födelsedag. Det ska bli kul att fylla 12.

Det här är jag rädd för- Att förlora nån av er.

Vad är tråkigast med att vara ett barn– Man får inte göra saker som vuxna, t e x vara ute lite längre, köra bil och så.
Varför får du utegångsförbud?- Okej det låter ju som att jag har det nu, så är det alltså inte. Men man KAN få det om man vart riktigt taskig.
Vad är det bästa med att vara ett barn– Det är ju att man slipper betala dom där räkningarna och att ha tak över huvudet.
Vad får barn bestämma– Det har jag ingen aning om.
När är man vuxen?– När man fyller 18.

Hur betalar man räkningar– Först får man en faktura sen ska man in i en app och betalar glatt.

Vad vill du jobba med när du blir stor?
– Jag vill vara snickare.

Hur kommer ditt liv se ut som vuxen?- Jag kommer att vara framfångsrik. Jag bor i ett lyxhus, har superfamilj, jag kommer även äga flera hotell.

Vad gör du i smyg när ingen ser?– Jag ka ha vart i godislådan.

Din käraste ägodel- Min telefon.


Vem lagar bäst mat, mamma eller pappa?-*skrattar* Pappa just nu.

Vad är mamma/ pappa bäst på? Mamma är bäst på att stötta folk och ta hand om barnen. Pappa är bäst på att laga mat och bygga saker.

Vad är mamma/pappa sämst på?- Mamma är sämst på att sova. Pappa är sämst på… hmm. Att ha tålamod.

Den bästa dagen på året och varför?- Det är min födelsedag.

Dagens bästa- Jag var på Hop n Pop med kompisar

Dagens sämsta- Vi bråkade om ett kort…

Jag saknar– Sommaren, värmen…

Din största dröm/önskan?- Att vara världens rikaste person.

Detta händer idag: Nu ska jag till skolan och plugga och så.

Kommer du på några fler roliga frågor?– Nej det gör jag inte.

Danilo– Jag kan inte hitta orden till att förklara hur tacksam jag är för dig. Jag vill nog bara mest säga tack. Tack för allt du är och allt du gör.

Du har ett hjärta av guld, du är bland det finaste och snällaste och garanterat mest omtänksamma människor jag träffat. Du är alltid så uppmärksam på andra människor och hur dom mår och känner. Så har du varit sen du var jätteliten. Du tänker alltid på andra. Har jag för mycket på mig så är DU alltid den första där som sträcker ut en hjälpande hand. Utan att jag behöver be om det.

Så fort jag har något nytt på mig, eller dina syskon så märker du det och berömmer, eller om jag bara bytt ut ett örhänge som ingen annan ser, så ser du det. Du ser alla och får dom känna sig speciella. Om jag känner mig nere så finns du där. Alltid med en kram, en blick och en viskning att du finns där. Jag har skrivit likadant på mitt förra inlägg om dig men det är så du.

Du är ansvarsfull och jag vet att jag alltid kan lita på dig. Precis som du alltid kan lita på mig. Jag älskar att du kan och vill prata med mig om allt❤️ Du är som en bästa vän, som stöttar, pushar, känner att jag aldrig är ensam när jag har dig. Du är min ”vingman”, jag vet att du alltid har min rygg. Och jag din.

Jag kommer alltid att finnas där för dig, ALLTID. Oavsett vad. Jag är så så stolt över dig och jag önskar att vi alltid ska ha den speciella relationen med varandra, även när du blir äldre och jag inte kommer vara den viktigaste i ditt liv längre. Jag hoppas att du aldrig ändrar dig för någon för du är så fantastisk på alla sätt och vis. Ibland är du för snäll, då får man säga till dig, för du behöver veta- att du är det värdefullaste som finns och dina känslor är viktiga. Låt ingen utnyttja eller trampa på dig. Du är bäst och värt det bästa. Glöm aldrig det.

Dina äldre systrar blir irriterade på dig ibland och kallar dig lill-pappa just för att du är mer ansvarsfull och hjälpsam och hjälper med att upprepa mig när deras öron är någon helt annansstans.? Men du är verkligen så himla fin med sina yngre syskon att mitt hjärta gör ont av stolthet och kärlek. Du finns där för alla. Hjälper, tröstar, leker, sjunger, kramar, älskar. Du kommer att bli den bästa pappan som finns på denna jord och du kommer göra något speciell person väldigt lyckligt lottad.

Tack för att du är just du Dano. Min Kockis. Jag älskar dig mer än livet själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats