On the streets of Helisinki | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

On the streets of Helisinki

Fortsättning på vår resa, del 2. Här kan ni läsa om första delen.

Vilken härlig dag vi fick i Helsingfors! Kunde inte ha fått bättre väder. Senaste gångerna vi varit där har det både varit svinkallt, blåsigt och ösregnat så det här var så välkommet!
“Mamma är vi verkligen i… Helsinki…?” fnittrade barnen. Jodå. Jag använder det ordet istället för hel*ete när jag är arg. “Vad i Helsinki!” brukar jag säga. (yeah- shoot me)
Men det var kul. 😀

Vi promenerade runt hela dagen, älskar saluhallen, torget och gå runt och kika.


Vi promenerade runt i torget, jag hoppades hitta nappar till Isabelle med finska flaggan eller finska lejonet, men dem fanns ingenstans. Någon som bor i Finland som vet var jag kan köpa/beställa såna?


Det här mina vänner. Det är det bästa med att vara i torgen. Ärtor, jordgubbar, hallon, blåbär, färs potatis och allt annat. Love it.


Vi hamnade i strålkastaren och fick smaka på det ena och det andra. Dom tyckte att våra barn ser så välmående ut och är så väluppfostrade att det är så sällsynt att se, haha 😀


On the streets of Helsinki ♡

Helsingfors domkyrka

Alla ville ta en paus och vila fötterna lite och äta ärtor. The finnish style 😉
Vi åt på Hesburger i Stockmann, det är ett måste när man kommer till Finland 🙂
Tillbaka på båten var det samma procedur. Lek i leklandet och mat för baby Belle innan vi gick till våran buffé. Efteråt sov hon så vi kunde äta i “lugn och ro” definition av lugn och ro får man uppskatta själva 😀


Jag och 7 av barnen gick iväg och hämtade badkläder och drog iväg och badade!

Kvällsmys med show och slushies stod på schemat.
Såklart att Alves och Leijona följde med oss på resan.

För att boka en kryssning eller reguljär resa till Finland, boka in er på tallinksilja HÄR

Tack för en mysig resa Silja Line, vi ses snart igen ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej Satu!
  Det skulle vara roligt och intressant om du kunde berätta lite mer om din mammaroll? hur är du som mamma? har ni mycket regler för era barn? delar ni lika på barnuppfostran eller tar du till största delen den biten. Ni verkar vara en sån fin familj så det är intressant och höra lite mer om det! tack för en fin och inspirerande blogg! kram

 2. Cecilia

  Åh nej vad mysigt! Får samma känslor om att känna sig hemma i Finland även fast man inte bott där! Saknar att åka på kryssning, säkert ett år sedan vi var i Finland nu. Hoppas på att komma iväg i sommar igen

 3. JV

  åhhh vilka härliga bilder längtar så nu att få åka ditt inte många dagar kvar 🇫🇮 har odlat ärtor hemma i vår trädgård och jordgubbar bland annat men ärtorna har man oss stort minne av som barn att man åt och odla osv helgen bjuder på grymt väder för oss med 😊 vi tänkte åka Parishjulet som finns där och besökta ravintola Palace ska vara fin utsikt 🤗 som ska vara nära hamnen har dock inte provat hesburger är det goda hamburgare?

 4. JV

  åhhh vilka härliga bilder längtar så nu att få åka ditt inte många dagar kvar 🇫🇮 har solat ärtor hemma i vår trädgård och jordgubbar bland annat men ärtorna har man oss stort minne av som barn att man åt och odla osv helgen bjuder på grymt väder för oss med 😊 vi tänkte åka Parishjulet som finns där och besökta ravintola Palace ska vara fin utsikt 🤗 som ska vara nära hamnen har dock inte provat hesburger är det goda hamburgare?

Annons
stats